Vælg en side

B.93’s kvinder sled sig til en 0-1-sejr ude mod FC Damsø og fastholdt førerpositionen i 1. division.

 

B.93’s 1. seniorkvinder spillede sig onsdag videre i pokalturneringen med en 0-6-sejr i Fælledparken mod Heimdal. I næste runde venter Brøndby IF.

Allerede lørdag skulle holdet spille igen i Vanløse mod FC Damsø. Det lignede en overkommelig opgave for B.93, da hjemmeholdet ligger næstsidst i rækken. Men B.93’erne, der havde scoret hele 31 mål i de foregående 7 kampe, havde svært ved at få bolden i mål.

Forløsningen kom lige før pausen, hvor venstrebacken Sissel Bøje Kielnhofer serverede bolden for Nicole Loren Robertson (arkivfoto), der endnu en gang scorede på hovedstød. Det var hendes 9. sæsonmål.

Cheftræner Anders Vang:

– Spillemæssigt var det ikke specielt godt. Vi spiller super langsomt, hvilket også til dels skyldtes banen. Men vi har også spillet 5 kampe på 13 dage, så det sidder måske i benene.

– Det vigtigste var, at vi fik 3 point, og det er vi glade for.

B.93 fik dermed sæsonens 7. sejr i 8 kampe – inklusive pokalkampen – og topper 1. division med 19 point midtvejs i sæsonen.

Østerbro IF ligger efter en 3-0-sejr over FB på andenpladsen med 16 point. Og netop de to hold mødes på søndag den 29. september kl. 13.00 på Svanemølleanlægget.

Af Tage Majland
Arkivfoto: Christian Midtgaard