Vælg en side

Hillerød – B.93 3-1 (3-1)

1-0 M.B. Andersen (3′)
2-0 T. Andersen (9′)
2-1 Andreas Heimer (19′)
3-1 J. Witt (42′)

Hillerød Stadion
278 tilskuere.

Kollektivt kollaps!

Oprykkerne fra Hillerød havde før dagens kamp endnu ikke vundet en kamp i 2.division, men allerede efter 8 min førte hjemmeholdet 2-0.

Man skulle tro holdet havde forstået betydningen af kampen, hvis B.93 skulle følge med i top 4, men det afspillede sig hverken i spillet eller indstillingen.

Efter tre min kombinerede Hillerød sig forholdsvist nemt igennem vores midtbane og nye fire – backkæde, og så var bolden i nettet. B.93 fik hurtigt efter sendt et godt indlæg fra Omar, hvor Sebastian lige kom et splitsekund for sent til at prikke bolden det sidste stykke.

Og mens chokket over det hurtige mål endnu ikke havde fået holdet til at vågne op, mistede holdet bolden nemt, og som vi desværre ofte har oplevet, bliver vi straffet i hurtige omstillinger- og så lå bolden pludselig bag en sagesløs Ronni, og der var kun spillet 8 min.

Så skulle man tro holdet ville tage fat, men Hillerød kom stadig til en del åbne chancer, efter for nemme boldtab og stor usikkerhed i de forskellige kæder. B.93 fik slet ikke lagt det pres på Hillerød som var aftalt, og de kom ikke med noget nyt i deres spil.

Holdet var blevet godt informeret inden kampen og havde trænet i modtræk over for deres omstillinger.

B.93 var vaklende efter 2-0 målet, og de havde som hold deres egen kamp i kampen, for at få det til at fungere.

Pludselig reducerede vi til 2-1, efter en god hjørnesparks kombination, trak Heimer bolden over i det lange hjørne fra udkanten af feltet. Det gav forhåbninger om at holdet ville rejse sig, men selvom vi havde meget spil, så blev det aldrig rigtigt farligt- modsat var Hillerød hele tiden farlige på omstillinger.

Omar Roshani måtte lade sig udskifte på grund af anklen, som var kommet til skade under opvarmningen. Han blev erstattet af Frederik Kofoed, som derved fik debut for divisionsholdet, og han gik direkte ind på højre kant.

Efter 40 min fik Mikkel Mouritz kantet en Hillerød spiller i feltet efter et indlæg, og så blev der dømt straffe. Det blev eksekveret benhårdt og 3-1 til Hillerød – dette fem min før en forfærdelig halvleg fra holdets side.

I pausen skiftede Sune. Mikkel ud og Anton på hans direkte plads. Han gjorde et godt indhop og forsøgte både i sit spil men også attitude at puste noget gejst ind i holdet. Selvsamme Anton blev slagtet helt umotiveret på et ganske ufarligt sted, og Hillerød spilleren fik direkte rødt.

Så havde B.93 ca en 1/2 time i overtal, men heller ikke det gjorde noget afgørende. Holdet var endnu mere spilstyrende fordi Hillerød nu kun forsvarede sig på egen banehalvdel, men til tider kom de i nogen farlige omstillinger. Sebastian har en stor chance efter et hjørne, hvor Heisterberg header på tværs i feltet og Sebastian halvflugter på mål, men Hillerøds 3. målmand klarede fint.

Hillerød fik en kæmpechance i en omstilling, hvor de sparker på indersiden af stolpen, men heldigt springer bolden ud i feltet og Ronni fik ryddet op. Mohammad blev skiftet ind med 15 minutter tilbage af den ordinære tid istedet for Holm.

B.93 pressede på og på, men blev aldrig rigtig farlige, så en masse løst krudt blev brugt, og holdet var aldrig tæt på at reducere eller vende kampen.

Det var en noget rystet ledelse og trænerteam som efter kampen evaluerede kampen med spillerne. Vi er pludselig havnet i en situation, hvor fokus må være på eget spil og ikke så meget resultater og placering i rækken.

Holdet ser ud til at være i en spillemæssig krise, og må arbejde hårdt på træningsbanen for at vende skuden. Vi vinder sammen og taber sammen.

Holdet på banen

Ronni Raun

Martin Heisterberg
Jonas Berg Hansen
Morten Vincent Fraysse
Jack Tudborg Wander

Kristian Holm Jensen (ud 76′)
Mikkel Mouritz Jensen (ud 46′)
Andreas Heimer Hansen
Omar Marek Roshani (ud 39′)
Nicolai Olsen

Sebastian Czajkowski

På bænken

Adam Emme Jørgensen
Mohammad Ali (ind 76′)
Mads Christoph Walter
Anton Alexander Peterline (ind 46′)
Frederik Kofoed Hansen (ind 39′)
Carl Emil Kristensen
Victor Michaelsen

Kampreferat v) Frank Nielsen.