Vælg en side

B.93 tabte aftenens kamp til topholdet Helsingør med 0-4.

B.93 – Helsingør 0-4 (0-2)

0-1 Martin Koch (11′)
0-2 Martin Koch (22′)
0-3 Ricki Olsen (62′)
0-4 Martin Koch (88′)

Østerbro Stadion
275 tilskuere.

B.93 kom skævt fra start i den svære kamp mod topholdet Helsingør. I stedet for at vi fik presset spillet op på gæsternes banehalvdel, fik gæsterne hurtigt tiltvunget sig initiativet, og det gav straks udbytte i form af kampens første scoring, da et perfekt udadskruet indlæg fra højre fangede 93-forsvaret på mellemhånd, så den effektive tankcenterforward, Martin Koch, enkelt kunne heade topholdet i front.

I det hele taget havde vi problemer med høje bolde ind i feltet; Marco Holst måtte redde på stregen, da helsingoranerne på ny blev nærgående. Og midt i halvlegen blev det så 0-2, dog ikke efter en høj bold, men en lidt tilfældig mulighed til Koch midt i feltet. Uheldigt for B.93 blev hans skud rettet af, så den sneg ind bag en sagesløs Frederik Bruhn i målet.

Efter 0-2-målet kom vi dog bedre med i kampen og begyndte at blive nærgående; tilbagevendte Olcay Senoglu afsluttede flot, men Helsingørs målmand parerede lige så flot, Høegh var tæt på med et hovedstød efter hjørnespark, og indskiftede Ercan Demirbas drejede et smukt indadskruet spark op på underkanten af overliggeren kort før pausen.

Også i indledningen af anden halvleg var B.93 bedst. Demirbas var på ny nærgående, men måtte se sit skud fra en spids vinkel pareret. Men pludselig gik det galt i den anden ende: Endnu engang blev en høj bold i feltet problematisk, denne gang et langt indkast, som Ricki Olsen ubesværet kunne bugsere videre i mål fra nært hold.

Nu var kampen lukket, og selv om B.93 kløede på så godt det lod sig gøre, blev det gæsterne fra sundbyen, der lukkede og slukkede kort før tid, igen ved Koch, der blev stukket fri i mistænkt offside-position og sikkert scorede. 0-4, et nederlag, der syntes unødvendigt stort, for B.93 var godt med i dele af kampen, men selvfølgelig fortjente et ualmindeligt skarpt Helsingør-hold sejren. Lønstrups tropper ligner et godt bud på en oprykningskandidat.

Holdet på banen

Frederik Bruhn

Jason Svensson
Marco Holst
Martin Heisterberg
Thomas Høegh

Danny Mirabel
Bjørn Zabell (ud 61′)

Nico Jørgensen (ud 69′)
Olcay Senoglu
Oliver Drost

Jack Castelijns (ud 34′)

På bænken

Ercan Demirbas (ind 34′)
Simon Carstensen (ind 61′)
Sebastian Czajkowski (ind 69′)
Morten Levinsen
Sefa Ünsal
Markus Leding
Sofus Møller Larsen

Kampreferat v) Mads Mazanti.

Kampfotos af Christian Midtgaard

Se Christian Midtgaards forrygende kampbilleder med Palle “Banks” Jørgensens billedtekster på b93prof.dk.
Se billederne i højtopløseligt format på facebook.com/b1893.