Vælg en side

Web-redaktionen har modtaget dette fine kampresumé fra dagens interne træningskamp på 1. Kvindesenior. Kom med bagom forberedelserne til sæsonstarten.

 

Hvid – Blå 3-0

Mål: Nikoline Andresen, Kristine Lindgaard og Filippa Høgild.

Kampen handlede først og fremmest om at opnå noget kampform. Formålet var også at skabe nogle relationer spillerne imellem, forbedre småting individuelt som på holdplan. Det handlede om at arbejde med spillestilen, blive mere tryg i den og mere afstemte.

Det var i høj grad spillernes kamp. Vi var meget interesseret i at se hvordan de løste hinandens presmønstre og opspilsmønstre og hvem som tog ansvar inde på banen.

Pausesnakken var ligeledes deres, for at se hvordan de læser spillet, hvad de ville ændre som hold og om de kunne følge den samme plan.

Det var godt at se spillerne i kamp, de arbejder rigtig godt i træning med at tage det store informationsload til sig og viser i kampen, at det især i opspilsmønstrene ser rigtig positivt ud.

Karoline Wietz og Nikoline Andresen spillede deres første minutter i kamptrøje i mange måneder efter lange skadesforløb. Nikoline betyder meget for holdet kan man se. Hun kommer med en ro og erfaring, som gavner holdet rigtig meget. Hun er en leder inde på banen og spillede en rigtig god kamp. Det er positivt for klubben at have hende tilbage igen og så scorer hun endda et mål, så på alle måder en god start for hende.

Kampen var også en mulighed for at se nogle U18 spillere i kamp på senior niveau, både for at kampen ikke blev for hård på intensitet, men også for at se hvor stort springet er imellem U18 og senior lige nu.

Der var U18 spillerne som gav et positivt indtryk allerede nu, så fremtiden ser lys ud de næste 2-3 år.

Vi lykkedes med formålet. Vi har været i gang i to uger nu, nogle af spillerne kun en uge, så jeg er meget positiv i forhold til udviklingen og glæder mig til at se os om 3 uger, hvor det kommer til at se rigtig godt ud.

Start 11’eren på hvidt hold

Schrøder

Thrige – Lindgaard – Sandberg (U18) – Godvin

Einsbor (U18) – Andresen – Troldborg

Shirazi – Weischendorff (prøve) – Høgild (U18)

Bænken på hvidt hold

Langskov (U18)

Start 11’eren på blåt hold

Tommerup

Wittenkamp (U18) – Tscherning (U18) – Heilstrup – Bøje

Funch – Langhorn – Wietz

Holgersen – Vangsgaard (U18) – Borbye

Bænken på blåt hold

Slott (U18)

Kampreferat v) Rasmus Good.
Topfoto af Christian Midtgaard.