Vælg en side

1. Kvindeseniors store trup gør det muligt at give alle spillere 90 minutter med interne træningskampe.

Vi har fået en opsummering af dagens opgør fra cheftræner Rasmus Good.

B.93 Hvid – B.93 Sort 3-0 (1-0)

1-0 Kristina Andersen
2-0 Lúcia Leila José Moçambique
3-0 Kristina Andersen

Svanemølleanlægget
Tilskuertallet ikke noteret. webred.

– I dag handlede om at give alle spillere 90 minuter og i en intern kamp kan vi være sikre på at give 22 spillere 90 minutter.

– Kampen i dag gav også en masse gode svar i forhold til Kvalifikationsligaen. For eksempel hvordan folk håndterede frustrationer, om vi kan forlænge de gode perioder og minimere de svære perioder.

– Alle spillere i denne trup kan spille Kvalifikationsliga, så det er vigtigt at vi ved hvem som kan præstere på et højt niveau når vi rammer de kampe.

– Vores trupstørrelse er en del større end sidste sæson, så vi er glade for at vi stadig har en intern træningskamp mere før ligaen starter, så alle kan være skarpe formmæssigt og har haft muligheden for at vise sig frem.

– På lørdag møder vi Kolding IF og det bliver en rigtig test af hvor vi er i forhold til Kvindeligaen, da det er et hold man skal slå for at blive i Ligaen, hvis man har ambitioner om at spille Kvindeliga hvert år.

– Kolding er en markant anderledes modstander end FC Nordsjælland og Brøndby IF på spillestil, spillertyper og kvalitet, så det bliver en rigtig god test for os, hvor vi må gøre vores bedste og se hvor vi står.

Holdet på banen (hvidt hold)

Signe Munk

Kristine C. Lindgaard
Emma Holmskov
Sara Grønhøj
Julie Hemmingsen

Filippa Høgild
Josephine Visted Nielsen
Mille Bech

Rebeka Winther
Kristina Andersen
Lúcia Leila José Moçambique

Holdet på banen (sort hold)

Alma Meier

Helena Pedersen
Maria Slott
Emily Burke
Freja Marie Pedersen

Frederikke Troldborg
Signe Mertins
Phiona Nabbumba

Frederikke Benfeldt Sørensen
Clara Prebensen
Jeanne Studsgård

Topfoto af den dobbelte målscorer Kristina Andersen og supplerende foto kampens sidste målscorer Lúcia Leila José Moçambique fra træningskampen i Brøndby lørdag 28. januar 2023: Sara Boufercha Larsen.