Vælg en side

1. Herresenior fortsatte lørdag eftermiddag sommeropstarten med endnu en træningskamp ude mod Karlslunde. En kamp, hvis formål primært – sammen med kampe på mandag mod Fremad Amager – var at få alle i gang inden sæsonstart.

Vi har på ny fået en udtalelse fra cheftræner Kim Engstrøm om kampforløbet.

Karlslunde IF – B.93 0-3 (0-1)

0-1 Jeppe Erenbjerg (38′)
0-2 Rasmus Brodersen (62′)
0-3 Jeppe Erenbjerg (straffe, 85′)

– Vi fik en rigtig god træningskamp mod en modstander, der gjorde det godt. De turde spille spillet, hvilket var godt for os.

– Vi brugte kampen i dag og bruger kampen på mandag til at få så mange spillere som muligt til at spille 90 minutter. Derfor skiftede vi også kun en gang i kampen i dag

– På nær 5-10 minutter i hver halvleg er vi egentligt rigtig fint tilfredse. Vi skaber mange muligheder efter gode kombinationer og kommer til mange indlæg, hvor det er lige ved flere gange.

– Vi scorer tre mål og holder nullet igen. Så samlet set en rigtig god kamp fra vores side.

– Det var meget glædeligt at se Andreas Heimer der for første gang i 2 år spillede en fuld kamp.

– Nu skal vi have de sidste i kamp på mandag, så vi står så skarpt som muligt til fredagens pokalkamp mod FC Roskilde.

B.93 TV og live update kommentering fra kampen

Se highlights og live update fra kampen på B.93 Fanklubs Facebook side på facebook.com/b93fan. B.93 Fanklub formand Brian Nehm har filmet og redigeret videoen.

Støt gutterne i sæsonen

Vi glæder os til at se mange på Østerbro Stadion til at støtte gutterne i sæsonen. Køb billet til 1. runde opgøret i Pokalen mod FC Roskilde. Eller spar mange penge med et sæsonkort, der giver adgang til alle hjemmekampe i 2. division og Pokalen.

Topfoto af Jeppe Erenbjerg: Christian Midtgaard. Portrætfoto af Kim Engstrøm: Claus Vandborg.