Vælg en side

B.93 – Fremad Amager 0-1 (0-1)

0-1 Johannes Blak Madsen (16′)

Udvisning: Martin Heisterberg, B.93 (72′)

Østerbro Stadion
417 tilskuere.

Allerede i det første minut havde B.93 chancen for en kanonstart på skæbnekampen mod Fremad Amager, da Olcay Senoglu blev spillet fri i dybden. Kim Drejs var vågen og afværgede Olcays skud mod det lange hjørne med en fodparade.

Derefter var det dog gæsterne, der i kampens indledning tilkæmpede sig et overtag, og det var ikke ufortjent, at de efter kvarters spil kunne bringe sig i front. Johannes Blak Madsen slap igennem i vores højre forsvarsside, og det udnyttede han på imponerende vis ved at smadre bolden op på overliggerens underkant. Bolden slog ned på stregen og op på overliggeren igen, for så til sidst at lægge sig til rette i netmaskerne.

Kort efter var Fremad tæt på at øge føringen, da Ronni Raun i samarbejde med overliggeren afværgede et lumsk hovedstød.

Dramatik af den uønskede slags kom der midt i halvlegen. Jens Riis stødte voldsomt sammen med en Fremad-spiller og måtte køres på skadestuen til observation for hjernerystelse.

Mod slutningen af halvlegen fik B.93 bedre greb om angrebsspillet og truede Fremad-målet med et par nærgående forsøg. Tættest på kom Andreas Kaltoft i halvlegens overtid med et frit hovedstød efter hjørnespark, desværre headede han bolden forbi mål, så 0-1 stod sig til pausen.

Fremad Amager trak sig lidt tilbage på banen i anden halvleg, mens B.93 forsøgte at forcere en udligning frem. En stor mulighed opstod, da et indlæg blev headet på tværs af feltet. Tæt under mål stod 93erne på det nærmeste i kø for at kure bolden over stregen, men ak, den lille runde sneg sig forbi den ene stolpe.

B.93s muligheder for udligning blev forværrede med nitten minutter igen, da Martin Heisterberg fik sit andet gule kort. På flot fight blev hjemmeholdet dog ved med at presse på for en udligning trods en mand i undertal, men de helt åbne chancer formåede vi ikke at producere, så 0-1 stod sig kampen ud. Som altid når de to gamle københavnerhold tørner sammen bød kampen på intense nærkampe og målsøgende spil. B.93 leverede et langt bedre indsats end mod Marienlyst og kunne have fortjent at blive belønnet for kampviljen. Men der manglede altså – igen – held og dygtighed i de afgørende situationer.

Sean Elliot Christoffersen, der med en fornem indsats på den defensive midtbane tog en forrygende revanche fra kampen mod Marienlyst: “Det er enormt frustrerende at tabe sådan en kamp. Vi havde spil og chancer til at score, og de skabte kun få store muligheder, men vi var bare ikke skarpe nok.”

Holdet på banen

Ronni Raun

Mads Heidelbach
Martin Heisterberg
Mads Nielsen
Jens Riis (ud 23′)

Sean Elliot Christoffersen
Andreas Kaltoft (ud 58′)

Kristian Karsum
Andreas Heimer
Nico Jørgensen (ud 70′)

Olcay Senoglu

På bænken

Bjørn Zabell (ind 23′)
Danny Mirabel (ind 58′)
Oliver Drost (ind 70′)
Marco Holst
Nicolai Olsen
Frederik Bruhn

Kampreferat v) Mads Mazanti.

B.93 TV i forbindelse med kampen

B.93 TV interview med cheftræner Morten Rutkjær.
Sammendrag af kampen v) Fremad Amager Elite.