Vælg en side

Tirsdag 17. juli lagde Svanemølleanlæggets bane til to træningskampe for 1. herresenior, mod to vidt forskellige modstandere. Her får du et par korte kampreferater. Først kampen mod vores amerikanske gæster:

B.93 – Chicago Bridges 0-3

Målscorere for Chicaco Bridges ikke registreret, webred.

Svanemølleanlægget
Ca. 100 tilskuere.

Traditionen tro skal man ikke lægge så meget i resultaterne af pre-seasonkampene, eftersom de primært bliver brugt til at se prøvespillere an, teste opstillinger og taktik, og få løbet det sidste sommerrust af sidebenene.

I første kamp stillede de på dagen blåklædte ‘93’ere op i en ganske ung opstilling med en del ukendte ansigter. Se start 11’eren herunder.

Den noget usammenspillede trup havde det svært mod et hurtigt og boldsikkert amerikansk collegehold, som tidligere har slået Bk. Frem 3-0.

Med et ret konsekvent genpres og meget hurtige omstillinger var det svært for os at få sat noget forbnuftigt angrebsspil sammen. Vores nye offensivspiller, Anders Thomsen, sled og slæbte på toppen, men fik ikke rigtigt noget resultat ud af anstrengelserne, på trods af sin gode fysik.

En prøvespiller, Byron, gjorde en god figur og gav med tilråb på sit modersmål engelsk, spillerne omkring sig på den defensive midtbane dessiner, og det virkede fornuftigt.

Desværre blev det til et kedeligt nederlag i den flotte aften på de knastørre baner.

Start 11’eren mod Chicaco Bridges

Victor Michaelsen

Mads Walter
Morten Hegaard
Søren Nørgaard
Carl Emil Kristensen

Bayan
Joseph Kamara

Emil Dyre
Omar Roshani
Anders Thomsen

Stort set straks efter slutfløjt mødte vi Hvidovre IF:

B.93 – Hvidovre IF 0-0

Svanemølleanlægget
Ca. 100 tilskuere.

Så var det straks et lidt mere modent hold,  der gik på banen i aftenens anden kamp, nemlig mod den noget mere kendte modstander fra Hvidovre IF, en klub som vi selvfølgelig kender en del til.

Hvidovre strøg gennem oprykningsspillet i den forgangne sæson og kvalificerede sig med største selvfølgelighed. Klubben har yderligere forstærket sig med Stefan Nygaard fra AB, Thomas Sørensen fra Lyngby og Nicklas Bjerre Schmidt fra Skovshoved. Derudover har de stadig stærke spillere som Kim Aabech og Mikkel Agger på holdkortet, så det var en ikke ringe modstander.

Kampen blev indledt i et fint tempo, hvor de tilstedeværende viste at de skam godt kan spille bold, og da Fredrik Kofoed efter 10 minutter bankede bolden på ydersiden af stolpen så det lovende ud for os.

Som kampen skred frem fik de mange tilskuere, inklusive tidligere landsholdsspillere, trænere fra nabo- og konkurrentklubber, og venner og familie, udmærket og flydende fodbold at se fra begge parter.

Især Kim Aabech viste, at han godt kan finde den rigtige ende på en fodbold, og især hans lækre lob ind til en Agger, som flot løb fri for derefter at tæmme den med brystet og i samme bevægelse forsøge at lobbe den over vores freamdstormende keeper var fornem fodboldopvisning.

Desværre for Hvidovre har vi en fabelagtig målmand i både fysik og forudseenhed, så han blokerede stærkt forsøget, men lige på kanten af feltet. Dommeren dømte frispark, som Aabech tog sig af, smækkede den helt op i krydset i det korte hjørne, men igen intet problem for vores målmand, som i flot stil fistede den til hjørne.

Vanen tro blev der skiftet en del spillere ud og ind, men enkelte spillere udmærkede sig og spillede stort set fuld tid. Vores nye midtstopper, Christian Stokholm gjorde en glimrende figur og ryddede med ro, autoritet og konsekvens op i de bagerste geledder, sammen med de godt spillede Adam Emme og Aske Lundsgaard. På den venstre back havde B.93 i dag en meget spændende prøvespiller, Mathias Andersen, som godt nok ikke fyldte meget i højden, men som foretrak at spille sig ud af alle problemer og med både god teknik og hurtige fødder fik clearet farerne.

Derudover var Fredrik Kofoed grebet af et sandt arbejdsraseri, og sparkede nogle solide forsøg på mål, desværre uden målmæssigt udbytte. Mikkel Mouritz var sit sædvanlige rolige selv på bolden, og ser klar ud til sæsonen, og en prøvespiller i angrebet så også særdeles lovende ud med et drive og et gåpåmod som få.

På trods af et sidste øjebliksforsøg mod Hvidovres mål af en prøvespiller, som rev sig fri for derefter at sparke langt over kassen, så endte kampen 0-0, et resultat som vi bestemt kan være mægtigt tilfredse med. Hvidovre havde enkelte chancer, men især vores defensiv var opgaven særdeles voksen.

En udmærket indsats på en træt tørv på en ellers dejlig sommeraften. Udmærket indsats af holdet og trænerteamet.

Start 11’eren mod Hvidovre IF

Conrado da Costa Januario

Kemson Fofanah
Adam Emme
Christian Stokholm
Matthias Andersen

Mikkel Mouritz
Aske Lundsgaard

Bar
Søren Nørgaard
Fredrik Kofoed

Samuel Adjei

Skrevet af Valdemar Jensen.
Foto af Mark Bernquist.