Vælg en side

Fremad Amager – B.93 2-2 (2-1)

1-0 Sebastian Andersen (17′)
2-0 Jabar Sharza (24′)
2-1 Emil Farver (43′)
2-2 Sebastian Czajkowski (57′)

Kunstgræsbane ved Sundby Idrætspark
Ca. 50 tilskuere.

I bidende kulde spillede B.93 lørdag formiddag træningskamp i Sundby mod Fremad Amagers udmærkede førstedivisionshold. Som ventet satte hjemmeholdet sig på begivenhederne i kampens indledning. Sebastian Andersen fik alt for god plads til at heade amagerkanerne i front, og da Jabar Sharza godt midtvejs i første halvleg fik lov at spadsere sig gennem et passivt 93-forsvar, var der grund til at frygte en alvorlig øretæve.

B.93 rejste sig imidlertid flot og meldte sig kort før pausen ind i kampen, da Emil Farver smukt lagde bolden over i det lange hjørne efter fornemt oplæg fra Mads Walter.

I anden halvleg var vi endnu bedre med i spillet. På kuriøs vis fik vi udlignet, da Sebastian Czajkowski kastede sig ind i foran Fremads målmand, der ville sparke bolden opad banen. Sebs blokering fløj i en blød bue over målmanden og dalede ned i nettet bag ham.

I slutfasen havde begge hold mulighed for at afgøre kampen, men det blev ved 2-2. Godt kæmpet af et 93-hold, som var i store vanskeligheder i kampens første halve time, men viste god moral og til tider også nydeligt spil i resten af kampen.

Den planlagte træningskamp mod Nykøbing på næste lørdag er aflyst, da B.93 flygter fra februarkulden og drager på en uges træningslejr i Tyrkiet.

Se målene på B.93 Fanklubs facebook-side.

Holdet på banen

Victor Michaelsen (ud 46′)

Adam Emme (ud 46′)
Martin Heisterberg (ud 77′)
Morten Fraysse (ud 46′, ind igen 77′)

Mads Walter (ud 62′)
Søren Nørgaard (ud 46′)
Aske Lundsgaard
Emil Farver

Sebastian Czajkowski
Olcay Senoglu
Nicolai Olsen (ud 46′)

På bænken

Emil Dyre (ind 46′)
Anton Peterlin (ind 46′)
Thomas Fraysse (ind 46′)
Carl Emil Kristensen (ind 46′)
Lucas Chang-Andersen (ind 46′)
Marcus Salandy-Defour (ind 62′)

Kampreferat v) Mads Mazanti.