Vælg en side

Vi iler med en opdatering af B.93 bedste seniorhold to træningskampe i weekenden. Vi dækker disse træningskampe lettere end vi gør med turneringskampe – som I nok ser.

 

Lørdag 2. februar 2019 (hjemme)

B.93 – Roskilde KFUM (2-0) 3-0

Mål: Antipas, selvmål og Magnus Krogh

Holdet på banen
Conrado

Adam – Stokholm – Hegaard – Jung (prøve)

Søren N – Godwin

Leo

Dyre – Quincy – Kofoed

På bænken
Kemson
Luc
Haitam (prøve)
Magnus (U19)

Danny Jung om kampen mod Roskilde KFUM

–  En fin træningskamp i en weekend, hvor målet var at få alle op i nærheden af 90 minutter i kamp. Fokus var at repetere/justere vores plan, når vi har bolden.

– I mange perioder så det fint ud i denne kamp. Vi havde bolden meget og kom frem til en del halve og hele chancer. Der er dog ingen tvivl om, at når sæsonen starter, så skal vi investere mere i de dybe løb for at rykke lidt mere rundt på modstanderen.

– Vores nye køb Quincy skulle ikke bruge mere end et par minutter for at komme på tavlen, ligesom han havde andel i vores andet mål. Tegner spændende når han kommer mere ind i rollen/stilen.

– Jung og Haitam viste sig også fint frem, og der kommer afklaring på deres situation i nær fremtid.

Søndag 3. februar 2019 (ude)

BSF – B.93 2-2 (2-1)

Mål: Luc og Mican

Holdet på banen
Conrado

Kemson – Robin (U19) – Pavle (U19) – Matthias

Mikkel – Niels (U19) – Luc

Jeppe

Magnus (U19) – Hassan (U19)

På bænken
Oscar (U19)
Malthe (U19)
Mican (U19)

Danny Jung om kampen mod BSF

– Et ungt hold skulle møde et midterhold fra Danmarksserien. Vi havde en del fine momenter i kampen, men det var tydeligt at se, at der indimellem er udfordringer med at spille hurtigt nok for at komme væk fra de mere fysisk stærke modstandere.

– Det endte med et fair resultat, og kampen gav mange svar på, hvordan vores ungdomsspillere står i forhold til seniorbold. Hvis vi fortsat har fokus på disse spillere, så kan vi godt håbe på at gøre nogle af dem klar til førsteholdet indenfor en årrække.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.