Vælg en side

Vi er klar med en kort reportage og udtalelse efter sejren over Vanløse i sidste forberedelseskamp.

 

Vanløse – B.93 2-4 (0-4)

Spillet lørdag i Vanløse (på kunstgræs).

B.93’s mål blev sat ind af
0-1 Quincy Antipas
0-2 Morten Hegaard
0-3 Sebastian Koch
0-4 Sebastian Koch

Se målene her.

B.93 slap godt fra sidste træningskamp før turneringsstarten lørdag mod Hillerød. Den blev spillet på en meget gammel kunstbane, så for at minimere risiko for skader besluttede Danny og hans stab, at hver enkelt spiller kun skulle spille 45 minutter.

Holdopstilling(er)

1. halvleg
Conrado
Adam – Stokke © – Hegaard – Matthias
Lauge – Sø
Koch – Jeppe – Nico
Quincy

2. halvleg
Conrado
Kemson – Robin (U19) – Søren (U19) – Philip
Godwin – Niels (U19)
Dyre© – Magnus – Luc
Haitam

Bonus info
Kampen lørdag spilles på anlægget ved klubhuset (Svanemølleanlægget). Der er gratis adgang, men I skal vide at der sælges kaffe, vand, snacks fra kiosken. Kiosken ved banen sælger ikke øl – dette er forbeholdt restauranten. En reminder om dette følger i slutningen af næste uge. Kampen starter lørdag 9. marts kl. 15.00.

Vi bad om en udtalelse fra Danny Jung om kampen mod Vanløse.

Danny Jung

– Første halvleg bød på flotte angreb, aggressivt pres og et par rigtig fine mål. Vi tillod kun ganske få chancer imod, men kunne omvendt godt have scoret yderligere på et par store chancer.

– Alt i alt en opløftende halvleg hvor meget af detvi træner,  viste sig i kamp også. Den flotte rytme som vi viste i første halvleg, blev slået lidt i stykker, da 10 nye markspillere stod til start i 2. halvleg. Vi havde lånt tre U19 spillere, og det var tydeligt at de ikke havde de vigtige relationer helt under huden.

– Det viste sig især i opbygningsspillet, hvor et par boldtab blev effektivt straffet af Vanløse. De gange hvor vi var på Vanløses halvdel, blev der faktisk vist udmærkede takter, hvor den sidste skarphed dog manglede.

– Positivt var det, at alle fik intense 45 minutter i benene (plus hårde løb efter kampen) samt at ingen blev skadede. Det tegner godt før den vigtige turneringsstart mod dygtige Hillerød på lørdag kl. 15.00. Jeg håber, at der kommer mange over for at støtte.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra arkiv.