Vælg en side

Thomas Nørgaards mandskab knuste modstanderne 8-0 her til aften.

 

1. herresenior spillede sidste træningskamp ude mod Herlev torsdag aften på Herlev Stadions kunstgræsbane. Det var sidste kampmulighed for trænerteamet, hvis der skulle prøves noget af inden de vigtige kampe i turneringen.

Lad os bare slå det helt fast, at B.93 var en klasse bedre end hjemmeholdet, og sad på spillet lige fra start. Det var lidt svært at bedømme Herlevs niveau, men første halvleg var en opvisning i godt bevægeligt spil fra udeholdets side – og dette krydret med et par flotte mål gav en føring på hele 5-0 ved pausen.

B.93’s svageste periode var i det første kvarter i 2. halvleg, men dette uden at hjemmeholdet skabte nogle chancer, og der faldt tre scoringer fra B.93’s side i den sidste del af kampen. Så konklusionen må være en fin og lovende indsats fra B.93 inden sæsonstart.

Østerbroklubbens fremmødte fans (der var et fint udvalg på en kvinde og 11 mænd) havde godt humør med, og der faldt mange muntre bemærkninger undervejs. Vurderingen derfra var at B.93 så ud som de var klar til turneringen.

Der er ingen grund til at være pessimistiske inden det går løs ude mod Avarta, som jo er et meget vigtigt opgør. B.93 har mange gode boldspillere, og det virker som om der er struktur på det som laves fra trænersiden.

Der blev gjort rent bord i Herlev, og nu ser vi frem til turneringstarten ude mod Avarta 8. marts kl. 13 i Espelunden. Vel mødt.

De tørre tal

Herlev -B.93 0-8 (0-5)

0-1 Nicolai Olsen (12′)
0-2 Lauge Persson (16′)
0-3 Daniel Stückler (19′)
0-4 Benjamin Lund (32′)
0-5 Hamid El Idrissi (39′)
0-6 Jeppe Erenbjerg (76′)
0-7 Mican Atici (81′)
0-8 Mehdi Djemai (85′)

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto fra arkiv.