Vælg en side

B.93 var overbevisende på Frederiksberg onsdag aften.

 

FB – B.93 0-5 (0-2)

0-1 Sissel Bøje Kielnhofer (14′)
0-2 Julie Paludan Madsen (24′)
0-3 Karoline Holte Wietz (47′)
0-4 Sissel Bøje Kielnhofer (49′)
0-5 Hannah Bjørneboe Holgersen (82′)

Frederiksberg Idrætspark
Cirka 93 tilskuere.

På en våd bane som tydeligt passede B.93 letbenede spillere godt, tog B.93 tre stensikre point og lagde sig på duksepladsen i gruppen. FB havde haft en svær start på turneringen, så B.93 var favoritter til at løbe med sejren – heller ikke på det område skuffede de mange gode boldspillere fra udeholdets side.

Som forventet trak FB sig tilbage på banen fra start, og dermed var udeholdet spilstyrende. Når FB ind imellem stod højt, truede B.93 fluks modstandernes bagrum. Der var mange der blev offside, grundet timingen i løbene, men det lykkedes imellem at snyde offsidefælden. Når dette taktiske tiltag kiksede havde B.93 pludselig flere spillere fri. Inden den første halve time var overstået havde B.93 bragt sig foran 2-0.

Holdets cheftræner Rasmus Good styrede holdet sikkert – ikke mindst efter scoringerne. Han beordrede derfra spillerne til at beskytte bolden og ikke sætte den på spil. 2-0 føringen holdt sikkert til pausen.

I 2. halvleg gik FB højere op i presset, men blev straffet hurtigt og to hurtige scoringer af B.93 afgjorde opgøret (hvis det ikke allerede var afgjort ved pausen), og den femte scoring var af ren kosmetisk art.

Konklusionen må være, at B.93 spillede en fin og koncentreret kamp, hvor trænerstaben og holdet læste de forholdsvis svage modstanderne godt.

Vi bad holdets cheftræner om at sætte ord på kampen.

Rasmus Good

– Vi finder meget hurtigt ud af at de er meget smalle, sideforskyder meget og har en meget høj bagkæde. Vi forsøgte os med dybe løb for at strække i deres kæder, men de forsøgte konsekvent at trække os offside, så vi ikke havde plads til at spille i mellemrummet, så opskriften blev jo at løbe dybt.

– Der var en del offside kendelser, men vi vidste også at timingen bare skulle være rigtig enkelte gange, så slap vi igennem, hvilket også blev billedet.

– De vekslede lidt imellem at presse med henholdsvis én og to spillere, men jeg synes vi løste det rigtig flot når de gik højt. Vi elsker jo når modstanderne går højt på os, fordi så åbner det en masse rum og det er noget vi er gode til at løse.

– Det var god træning for os og en frustrerende kamp for de centrale midtbanespillere, som kun kunne løbe til andenbolde og lave løb i feltet.

– Vi var mere konsekvente foran mål, hvilket var dejligt og vores løb og indgange i feltet var bedre end tidligere, så det var en god forbedring fra kampen i søndags mod Sundby. Alle kom i spil og bidrog til sejren, hvilket var godt.

Bonusinformation

B.93 fører nu flot gruppen med maksimumpoint.

Holdets næste kamp er onsdag 9. september kl. 18.30 på udebane mod Husum i Sydbank Kvindepokalen.

Næste turneringskamp er lørdag 12. september kl. 14.00 på B.93. Holdet forventer at spille på græsbanen.

Holdet på banen

Ida Tommerup

Kristine Lindgaard
Nicoline “Nisse” Lieber
Julie Madsen
Sofie Thrige (ud 46′)

Josefine Funch (ud 46′)
Nikoline Andresen
Frederikke Troldborg (ud 74′)

Silje Simonsen (ud 60′)
Karoline Wietz
Sissel Kielnhofer (ud 65′)

På bænken

Emilie Schrøder
Mathilde Foged (ind 46′)
Emilie Langhorn (ind 46′)
Hannah Holgersen (ind 65′)
Linnéa Borbye (ind 74′)
Viktoria Einsbor (ind 60′)

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.