Vælg en side

Kvinderne har stadig vundet alle kampe efter snæver sejr over FB hjemme.

 

B.93 – FB 2-1 (0-0)

1-0 Sissel Bøje (47′)
1-1 Diana Miroslaw (49′)
2-1 Sissel Bøje (83′)

Cirka 50 tilskuere
Svanemølleanlægget.

Kampen var flyttet til kunstgræsbanen, og havde trukket forbavsende få tilskuere – B.93’s placering taget i betragtning.  Dem der mødte op, fik en kamp som svingede en del i effektivitet, men som var ganske underholdende.

B.93 startede med at være i rigtig god kontrol, og var tydeligvis forberedt på, at FB ikke ville give lige så meget bagrum, som de gjorde i første kamp ifølge cheftræner Rasmus Good.

B.93’s indstuderede løbemønstre gav meget plads på kanterne og især strøg hjemmeholdet igennem på højre kant. Desværre var der meget lidt effektivitet i afslutningerne, og da træfsikkerheden var ret mangelfuld – hvor også stolpen stod i vejen for en fortjent føring til de energiske offensivspillere fra B.93 – endte det målløst ved pausen.

De mange pæne opspil gav dog lovning om scoringer i  2. halvleg. Det skal nævnes, at FB var tæt på en gang, men vågent keeper-spil fra Ida Tommerup forhindrede en scoring fra udeholdet.

Efter et hændeligt uheld, fik den dygtige FB-spiller Maria Lindeneg en grim skade, og blev båret ud efter længere behandling på banen. Redaktionen er ikke klar over skadens omfang, men ønsker al mulig god karma til Maria.

I pausen satte B.93 offensivspilleren Sissel Bøje ind. Det gjorde en forskel. Bøje er – via hendes gode balance og sublime teknik – svær at spille overfor, og kort inde i 2. halvleg bragte hun hjemmeholdet foran efter en fin dribletur.

Kun cirka et minut senere bragte FB sig på 1-1, og på den måde 2. halvleg udviklede sig, kunne det godt ligne en remis.

Det blev dog Sissel Bøje der – via sin gode sparketeknik – sendte de tre point til favoritterne fra B.93, med under 10 minutter tilbage af kampen. Der skal lyde ros til FB, som gav en god fighterindsats og – med lidt held – kunne have snuppet point hjem til holdet fra Frederiksberg.

Man må dog lette på hatten for – den altid velforberedte – cheftræner Rasmus Good og hans spillere. Deres indstilling  og løbevillighed er altid på plads, og de har taget sejre i alle kampene i Pulje 1. Det kan ikke gøres bedre.

Vi bad cheftræneren om en udtalelse efter kampen.

Rasmus Good

– Når vi etablerede os på deres banehalvdel skal vi have mere is i maven. Vi rammer dog nogle rigtig gode ting, som vi havde forberedt inden. Det begynder at ligne mere rigtig fodbold. Gode kombinationer omkring feltet, med bandespil og små stikninger. Det har været en mangelvare, men i dag skabte vi flere 100% chancer.

– Vores problem i dag er at vi ikke scorer på vores chancer, så vi forlader banen med en følelse af at have tabt. Vi har 100% chancer til at score 6-7 mål mere, men vi var ganske enkelt ikke gode nok til at sparke dem ind i dag. Det positive er omvendt, at vi skabte så mange i løbet af kampen, så det er jo ikke gennembrud som er problemet.

– Vi kan være tilfredse med vores måde at løse kampen på taktisk, vores evne til at skabe chancer og blive ved med det i hele kampen. Stor kredit til Sissel Bøje, som kommer fra bænken og scorer på hendes første aktion på bolden. Det er den bedste følelse som træner, når en spiller kommer ind fra bænken og bare viser at man regne med hende og skulle have valgt hende. Hun banker også et direkte frispark op i krogen, så stor kredit til måden hun hjalp holdet på og det “mindset” hun kom ind med.

– FB skal også have kæmpe ros for deres indsats, de forærede os intet i kampen den vej igennem. De løb rigtig mange højintense meter og var meget opsatte på at dette skulle være deres kamp. Så længe kampen er uafgjort kan alt jo også ske.

– Jeg er ikke tilfreds med vores sikring og evne til at stoppe omstillinger, men resten af spillet løser vi faktisk rigtig godt.
Kampen bliver stresset til slut og vi skal være bedre til at lukke kampe ned, hvor modstanderen giver alt hvad de har til slut. Det stress niveau skal vi håndtere bedre, men det lærer vi også i takt med at vi møder situationen flere gange. Fordi det er lykkes mod Sundby og også nu mod FB, men jeg synes vi kan gøre det bedre.

– Nu gælder det den udsatte kamp mod Damsø på onsdag. Det bliver dejligt med en hel uges træning, hvor vi ikke spiller hver tredje dag. Vi elsker at spille kamp hele tiden, men nu kan vi arbejde endnu mere i dybden med de taktiske koncepter og forbedre os frem mod næste kamp.

Holdet på banen

Ida Tommerup

Silje Simonsen
Kristine Lindgaard (ud 75′)
Nicoline “Nisse” Lieber
Mathilde Foged

Emilie Langhorn
Nikoline Andresen (ud 60′)
Karoline Wietz

Viktoria Einsbor (ud 45′)
Linnéa Borbye
Hannah Holgersen

På bænken

Emilie Schrøder
Sofie Thrige (ind 75′)
Frederikke Troldborg (ind 60′)
Sissel Bøje (ind 45′)

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.