Vælg en side

B.93 spillede lørdag kvartfinalen i Gjensidige Kvindepokalen og blev slået med snævre 0-1 af Kvindeliga holdet fra Thy.

B.93 – FC Thy Thisted Q 0-1 (0-0)

0-1 Michelle Sandfeld (61′)

Svanemølleanlægget
Cirka 50 tilskuere.

– Vi spiller en fin kamp imod Thy. De er bedre end os og det viser de også i dag, så det er også fortjent at det er dem som går videre.

– Vi var virkelig dygtige på de defensive hjørnespark og vi så nogle defensive præstationer som var helt afgørende. Jeg synes vi stressede os selv mere end modstanderne gjorde i mange tilfælde og det var måske kampens betydning eller at spillerne i nogle situationer følte sig mere trykkede af begivenheden end hvad de plejer. Det ved jeg ikke, men det var rigtig god erfaring at gøre sig.

– Jeg synes også vi bliver bedre som kampen skrider frem. Vi manglede noget tålmodighed og at kunne tage temperaturen på kampen offensivt og defensivt, men det er også noget du kun får med erfaringen og ved at have stået i disse type kampe og lære af dem, så denne oplevelse bliver helt sikkert en vi kan drage en masse værdi ud af når Kvalifikationsligaen starter.

– Jeg synes også vi kan tillade os at være glade for at holde clean sheet i 60 minutter imod 4. pladsen fra Kvindeligaen og et hold som har stået i pokalfinalen de to sidste sæsoner og at vi fik skabt chancer til at score mål.

Men som sagt, så absolut fortjent at Thy vinder kampen, fordi de viste også at de havde et højere niveau.

– Nu har vi næsten tre hele uger til det hedder liga start imod Varde IF, så vi har god tid til at omsætte denne erfaring. Vi har ligeledes en kamp imod HB Køge også ugen inden liga start, så al denne utrolig værdifulde erfaring kommer vi til at få stor glæde af, hvis vi bruger den rigtigt og lærer de rigtige ting af den.

– Pigerne arbejdede hårdt og kan se sig selv i øjnene med ro i maven. Vi stod sammen som hold fra start til slut og alle 18 har aktier i at vi kan gå fra kampen med god samvittighed, selvom det ikke blev til en sejr i dag imod et bedre hold.

Holdet på banen

Vanessa Karungi

Freja Lähteenmäki
Sofie Thrige Andersen (ud 62′)
Nicoline Lieber Heilstrup

Emilie Normann Langhorn
Frederikke Troldborg (ud 74′)
Signe Ulrich Mertins (ud 62′)
Lúcia Leila José Moçambique (ud 86′)

Anna Karlsson
Jazmin Schultz-Petersen (ud 62′)
Linnea Louise Borbye

På bænken

Pernille Rasmussen
Viktoria Einsbor (ind 62′)
Josefine Funch (ind 62′)
Kristine Lindgaard (ind 62′)
Josephine Visted Nielsen
Ramat Ohunene Abdulkareem (ind 74′)
Solveig Helner Venset (ind 86′)

Referat v) Rasmus Good.
Topfoto fra en tidligere kamp af Christian Midtgaard