Vælg en side

B.93 – Næstved 1-5 (1-2)

1-0 Omar Roshani (11′)
1-1 Jeppe Illum (str., 16′)
1-2 Kristoffer Munksgaard (33′)
1-3 Stefan Nygaard (55′)
1-4 Kristoffer Munksgaard (68′)
1-5 Mikkel Jensen (80′)

Svanemølleanlægget
50 tilskuere.

Opstarten til den kommende sæson i 2. division blev skudt i gang med en træningskamp mod Næstved, der som 1. divisionshold i udgangspunktet burde være en lidt for stor mundfuld for vores unge hold.

Da de fleste 1. holdsspillere fortsat er på ferie, stillede B.93 op med unge Viktor Michaelsen på mål, med en fireback forsvarskæde foran sig der talte Bjørn Zabell på højre back, nytilkomne Nicklas Granzow og Adam Jørgensen i centerforsvaret og Emil Farver på venstre back positionen. Unge Mikkel Mouritz og en prøvespiller startede på den bagerste midtbane, mens Emmanuel Ogude, Andreas Heimer og Nicolai Olsen lå bag ved Omar Roshani som frontangriber.

Forskellen på 1. og 2. division var ikke til at se i starten, hvor kombinationerne flød fint, der blev løbet godt for hinanden og spillet hurtigt rundt i kæderne. Især udmærkede den unge Mikkel Mouritz sig med sit hurtige pasningsspil og sans for omstillinger. Trods den lidt klejne fysik skal det blive spændende at se, hvad det kan blive til med lidt kampe i benene. Derudover var Andreas Heimer, man fristes til at sige som sædvanlig, svær at holde på med sit hurtige antrit og flow og han var konstant på jagt efter produktive spilmuligheder.

Efter et optimistisk forsøg på at lobbe bolden over målmanden fra godt 25 meter, fik Omar lidt senere chancen efter Heimer havde syet sig mellem tre forsvarere og serveret den i en temmelig spids vinkel tæt på målmanden. På forunderlig vis lykkedes det alligevel Omar at skrue den forbi målmanden og ind over stregen, stort set fra baglinien. En glimrende aktion af både Heimer og Omar, som lover godt for sæsonen.

Et par minutter senere blev et Næstved-indlæg fra venstre side af feltet lidt lidt uheldigt blokeret med armen af nytilkomne Nicklas Granzow. Det gav et straffe og udligning.

Efter de første glimrende 25-30 minutter begyndte dampen nu at gå af det unge Østerbromandskab, og Næstved fik mere og mere fat. Det var derfor ikke ufortjent, at Næstveds højre back, Jesper Christiansen, kunne lægge en sukkerbold op på kanten af feltet, hvor Kristoffer Munksgaard tog den ned med brystet og i samme moment roterede og flugtede den op i nettaget til en 1-2 føring. En fremragende scoring af udeholdet.

I pausen og i starten af 2. halvleg var der traditionen tro en del udskiftninger. Herunder en spændende fransk prøvespiller som afløser for Granzow i forsvaret, Sebastian Czajkowski for Emmanuel Ogude, en ung prøvespiller for Nicolai Olsen, en prøvespiller for Omar, den unge Mads Walter for Heimer, og endelig Anders ‘Baronen’ Hakala for Mikkel Mouritz.

Udskiftninger og det faktum at de fleste spillere just var hjemvendt fra ferie satte sit præg på spillet og især sammenspillet, og Næstved skruede for deres vedkommende tempoet lidt i vejret.

Især forsvaret var til tider uafstemt, og det tillod Næstved at score tre gange mere i halvlegen, mens vi for vores vedkommende ikke viste så meget i det offensive. En ærgerlig udgang på kampen, som ellers startede så godt, men ikke så mærkeligt i betragtning af at Næstved starter deres sæson om fem dage, og må formodes at være i jernform.

Alt i alt en kamp, som primært blev spillet af unge og nye spillere, men med til tider fine enkeltpræstationer. En ting er som sagt så mange gange tidligere træningskampene, men det er dog trods alt først i turneringen at det gælder.

Næste træningskamp er allerede på tirsdag ude mod Roskilde KFUM. Det er klokken 17.30. Vel mødt!

 

Holdet på banen

Viktor Michaelsen

Bjørn Zabell (ud 80′)
Nicklas Granzow (ud 46′)
Adam Jørgensen
Emil Farver

Mikkel Mouritz (ud 70′)
Prøvespiller

Emmanuel Ogude (ud 60′)
Andreas Heimer (ud 70′)
Nicolai Olsen (ud 46′, ind igen 80′)

Omar Roshani (ud 60′)

På bænken

Prøvespiller (ind 46′)
Prøvespiller (ind 46′)
Sebastian Czajkowski (ind 60′)
Prøvespiller (ind 60′)
Anders Hakala (ind 70′)
Mads Walter (ind 70′)

Kampreferat v) Valdemar Jensen