Vælg en side

1. Kvindesenior lagde godt fra land med 2-1 sejr over Næsby i første kamp i slutspillet.

 

B.93- Næsby 2-1 (2-0)

1-0 Hannah Holgersen (32′)
2-0 Sissel Bøje Kielnhofer (41′)
2-1 Sille Jørgensen (54′)

Svanemølleanlægget
Cirka 50 tilskuere.

Det var et veloplagt B.93-hold der havde fynsk besøg, på første spillerunde af “anden afdeling ” af efteråret. Måske var de motiveret af en flok børn, som har mærkets livets alvor. B.93 havde udlånt den gamle kunstgræsbane til fodbold og musik for kræftramte børn. Flot arrangement, og de livsglade børn gik ind sammen med spillerne. På den måde fik vi sparket et spændende oprykningsspil i gang på bedste måde, og tingene sat i perspektiv.

Det som det drejer sig om for de talentfulde spillere fra B.93 er at slutte på en af de to første pladser i puljen, som udover dagens modstandere, består af Sundby og Herlufsholm (de to hold mødtes i samme spillerunde, og delte i porten 1-1, webred.).

De første 45 minutter var ganske underholdende, men vi skulle hen til lidt over en halv times spil, før vi fik kampens første scoring. Flittige Hannah Holgersen scorede fint fra nært hold, efter mange gode løb forinden. Da det blev 2-o – efter en god præstation af teknisk stærke Sissel Bøje Kielnhofer med under fem minutter tilbage – lignede B.93 et hold, der ville tage sejren. I denne halvleg virkede B.93’s presspil ganske fint.

Det var en streg i regningen, at godt kæmpende Næsby fik en reducering efter kun 10 minutters spil af 2. halvleg, men selvom der godt kunne have faldet flere scoringer i denne publikumsvenlige kamp, så lykkedes det ikke nogle af de to hold at lave flere mål. Dermed kunne hjemmeholdets spillere juble ved sidst slutfløjt. De tre point var fortjent i hus.

Vi bad holdets cheftræner om en udtalelse.

Rasmus Good

– Kampen startede meget intenst og vi havde snakket om at de første fem minutter var afgørende for det psykologiske overtag, så vi kom med rigtig stor power og intensitet.

– Herefter forsøgte vi at være i mere kontrol. De pressede med to fremme og to lige bagved som var lidt bredere, så vi ændrede lidt i vores opbygning, hvilket gav os noget mere overtag.

– Første halvleg havde vi god kontrol og scorer to flotte mål med 10 minutters mellemrum som resultat af vores øgede fokus på gennembrud i løbet af ugen.

– Vores pres lykkedes godt, vi lykkedes med at tvinge dem til at spille langt rigtig ofte. Det var en rigtig god start. Det var meget få gange Næsby lykkedes med at ramme mellemrummet, ellers tvang vi dem til at spille langt hver gang.

– I anden halvleg havde vi ikke samme kontrol grundet beslutninger og teknisk kvalitet. Vi havde talt om at de sidste fem minutter var afgørende, og at det er der vi skal vinde kampene og måske være en del mere kyniske.

– Denne del var vi meget bedre til i dag. Vi var mere kyniske, men laver stadig nogle fejl, som vi ikke må og skal lave i de sidste minutter, men vi lykkedes i dag og det skal pigerne have ros for.

– Det var en rigtig god start. Der er fem runder tilbage og vi ligger i toppen med to points forspring. Det er et godt udgangspunkt. Nu ser vi frem mod Sundby igen, som vi spillede en tæt kamp mod sidste gang, så det ser ud til at blive en meget tæt gruppe. Hvert point tæller virkelig, så det var en forløsning at kunne gå ind til næste kamp med en sejr.

Holdet på banen

Emilie Schrøder

Kristine Lindgaard
Nicoline “Nisse” Lieber
Julie Pauludan Madsen (ud 84′)
Sofie Thrige

Josefine Funch (ud 72′)
Emilie Langhorn
Frederikke Troldborg
Sissel Bøje Kielnhofer

Hannah Holgersen
Linnéa Borbye

På bænken

Silje Simonsen
Amélie Spandet Wittenkamp
Karoline Wietz (ind 84′)
Ida Tommerup
Viktoria Einsbor (ind 72′)

Skrevet af Claus Vandborg.
Topf
oto af Christian Midtgaard.