Vælg en side

B.93’s bedste kvindehold fik gode lærepenge med sig i dag, da de måtte se sig besejret 6-1 på egen bane. AGF viste sig for stærke.

Her får du cheftræner Rasmus Goods syn på kampforløbet.

B.93 – AGF 1-6 (0-2)

0-1 Sofie Obel (11′)
0-2 Sofie Obel (15′)
0-3 Johanne Guldbæk Pedersen (60′)
1-3 Silje Cassandra Simonsen (64′)
1-4 Caroline Ahrendtsen Jensen (75′)
1-5 Johanne Guldbæk Pedersen (79′)
1-6 Johanne Guldbæk Pedersen (90′)

Svanemølleanlægget
Kampen blev afviklet uden tilskuere.

Rasmus Good om kampen

– Vi vidste hele tiden godt at kampen ville blive svær og at vi skulle ramme topniveau for at slå dem.

– Vi ramte ikke tæt på topniveau og AGF var rigtig gode. Vi ved godt at vi er bedre end det vi viste, men nogle gange har du dage hvor man kollektivt ikke får tingene til at klikke. Pigerne forsøgte, men kvaliteten var der ikke og vi havde for mange som ikke ramte niveau samtidigt, så der er egentlig ikke nogen undskyldninger.

– Der er en del ting vi kan lære af denne kamp i forhold til vores pres, timingen i det og hvornår vi lægger hvilket type pres. I opbygningen er der nogle ting omkring vores spilvendinger og hvilke exits vi bruger.

– Denne kamp er meget værdifuld, fordi AGF netop var rigtig gode. Det er lettere at acceptere et nederlag til et bedre hold, men det er nu vi skal vise karakter og stå sammen, fordi selvfølgelig er 6-1 smertefuldt.

– Det er jo et voldsomt resultat at se på, men vi viste også at vi godt kan spille med og imod dem. Målet vi scorer er jeg rigtig glad for. Det var flot og det var et vi skabte nedefra, ikke blot på en omstilling eller på fejl fra AGF.

– Vi er et hold som skal lære og forbedre os i takt med at vi forsøger at vinde alle de kampe vi kan. Når vi lærer at løfte vores bundniveau og får nogle vigtige koncepter helt under huden, så ser det rigtig godt ud.

– Vi er nået rigtig langt på kort tid og med meget begrænsede midler, så når man kigger på det i det store billede, så er udviklingen stadig på sporet. Vi kommer til at have udsving, når vi kun er 10 måneder inde i projektet og dette er et af de tungere udsving, men vi holder kursen og holder sammen.

– Vi får store komplimenter for måden vi spiller på når det klikker. Det er noget vi kan være stolte af, så vi arbejder videre og forsøger at forbedre os til næste kamp igen.

– Vores næste opgave er Sundby, hvor vi skal bruge læringen fra AGF kampen. Det er en modstander vi kender godt og som kender os rigtig godt. Nu skal vi have en god uges træning og så glæder vi os til at få en ny kamp og en ny mulighed, for at vise hvem vi er og hvad vi står for.

Holdet på banen

Ida Tommerup

Silje Cassandra Simonsen
Julie Pauludan Madsen
Emilie Normann Langhorn (ud 66′)
Josefine Funch (ud 45′)

Sarah Jankovska
Frederikke Troldborg (ud 74′)
Nicoline Lieber Heilstrup

Sofie Gedsted Thrige Andersen (ud 75 ‘)
Sissel Bøje Kielnhofer
Lúcia Leila José (ud 45’)

På bænken

Emilie Nicole Schrøder
Louise Tscherning Thomsen (ind 66′)
Viktoria Einsbor
Kristine Lindgaard (ind 45′)
Cathrine Buccat Graversen (ind 74′)
Omewa Joy Ogochuckwu (ind 45′)
Julie Hemmingsen (ind 75′)

Se højdepunkter eller hele kampen med MyCujoo TV.

Kampreferat v) Rasmus Good.
Topfoto fra kampen og portrætfoto af Rasmus Good: Christian Midtgaard