Vælg en side

Sundby – B.93 1-4 (1-2)
DBU Pokalen, 1. runde

1-0 Rimmo Haile (24′)
1-1 Marco Holst (38′)
1-2 Olcay Senoglu (39′)
1-3 Oliver Drost (54′)
1-4 Olcay Senoglu (61′)

Kløvermarken, Sundbys anlæg
Ca. 100 tilskuere.

Til pokalkampen mod det nyoprykkede københavnsseriehold fra Sundby stillede B.93 med en noget alternativ opstilling. For eksempel spillede Nico Jørgensen højre back i første halvleg, unge Andreas Heimer tog sig af den offensive midtbane, og der var debuter til Samba, Bendixen og Peterlin.

Hjemmeholdet lagde optimistisk ud på en efter Kløvermarken-forhold ganske fornuftig bane, og det var egentlig ikke ufortjent, at deres bedste spiller, Rimmo Haile, trak fri og smukt drejede bolden ind bag Raun fra kanten af feltet. 1-0, amagerkanerne vejrede sensationen mod et B.93-hold, der kæmpede med at få sammenhæng i spillet.

Mod slutningen af halvlegen begyndte der dog at komme lidt mere form over B.93s angrebsspil. Omar Roshani sparkede snert forbi det lange hjørne på en friløber, men udligningen kom alligevel otte minutter før pausen, da Marco Holst steg flot til vejrs og headede et hjørnespark fra Senoglu i nettet.

Minuttet efter bragte B.93 sig tilmed i front, da Andreas Heimer tacklede Senoglu fri; den gamle målrøv bankede knastørt bolden over i det lange hjørne. 1-2 kunne endda være blevet 1-3 kort før pausen, da Olcay alene midt for mål sparkede bolden centimeter forbi den ene stolpe.

Ikke desto mindre var træner Rutkjær ikke tilfreds med indsatsen i første halvleg, så der var plads til forbedring i anden halvleg. B.93 hævede da også prompte niveauet efter pausen. Kampen blev lukket i halvlegens indledning, da et skud fra Drost smuttede under Sundbys målmand og trillede over stregen, og Olcay satte trumf på, da han udnyttede en retur fra et Nico Jørgensen-forsøg til at score sikkert til 4-1.

Det rødklædte hjemmehold havde ikke luft til to halvlege i divisionstempo, så B.93 endte med at køre en sikker sejr hjem. Den kunne endda være blevet større, for i slutfasen var der gode muligheder til Miraklet Mirabel, Heimer og Simon “32-minutter-uden-at-blive-skadet” Carstensen. Men 4-1 var alt rigeligt mod et Sundby-hold, der leverede en fin fighter-indsats så længe kræfterne rakte.

Holdet på banen

Ronni Raun

Nico Jørgensen (ud 64′)
Marco Holst
Lamin Samba
Johan Bendixen

Kristian Karsum (ud 60′)
Anton Peterlin
Andreas Heimer

Omar Roshani (ud 46′)
Olcay Senoglu
Oliver Drost

På bænken

Bjørn Zabell (ind 46′)
Simon Carstensen (ind 60′)
Danny Mirabel (ind 64′)
Nicolas Nielsen

Kampreferat v) Mads Mazanti.