Vælg en side

1. Kvindesenior måtte lørdag se sig besejret 0-3 i årets første træningskamp, men resultatet var ikke det vigtigste. Cheftræner Rasmus Good rapporterer.

B.93 – Herlufsholm 0-3 (0-1) (0-2)

Svanemølleanlægget
Ca. 25 tilskuere.

– I dag handlede om at få minutter til så mange spillere som muligt. Mange kom i spil, også Filippa Høgild, Silan Topal, Sara Grønhøj og Solveig Venset fra U18.

– Dee var uofficiel debut til Anna Karlsson og Ramat Abdulkareem. Vi fik set folk i forskellige relationer og også lidt forskellige positioner, så tingene flød ikke, hvilket vi hellere ikke forventede i første træningskamp med så mange uvante relationer, men det er vigtige minutter og vigtig viden som bliver samlet sammen i forhold til hvilke muligheder vi har når vi skal spille om points igen.

– Der var et loft på 60 min på næsten alle spillere da dette var første træningskamp, så det betyder også at vi havde mulighed for at se mange forskellige spillere, for ikke at overbelaste og samtidig fordele minutter.

– Holdet bragte en god energi. Det høje pres var et særdeles lyspunkt. Vi er ikke på plads på positionerne og pladsrotationerne, men vi så nogle gode ting omkring gennembrud, hvor vi mangler lidt ro foran mål. Vi skaber tre 100% chancer tidligt i kampen, som vi skal score på og gør vi det så er følelsen efter kampen naturligvis en helt anden.

– Nu ser vi frem til en god træningsuge og så udekamp imod BSF på lørdag 14.30.

Holdet på banen

Vanessa Karungi

Sofie Thrige (ud 30′)
Nicoline Lieber (ud 30′, ind 60′)
Julie Pauludan Madsen (ud 60′)
Lúcia Leila José Moçambique (ud 30′, ind 50′)

Frederikke Troldborg (ud 60′, ind 75)
Emilie Langhorn (ud 75′)
Ramat Abdulrakeem (ud 30′, ind 60′)

Linnéa Borbye (ud 30′, ind 60′)
Signe Mertins (ud 60′)
Anna Karlsson (ud 60′)

På bænken

Freja Lähteenmäki (ind 30′)
Sara Grønhøj (ind 30′, ud 50′)
Silan Topal (ind 30′)
Josefine Funch (ind 30′)
Filippa Høgild (ind 60′)
Solveig Helner Venset (ind 30′)

Kampreferat v) Rasmus Good
Topfoto af Pernille Rasmussen: Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk.