Vælg en side

B.93 – Lyngby 3-0 (1-0)

1-0 Niclas Rønne (11′)
2-0 Olcay Senoglu (54′)
3-0 Oliver Drost (67′)

Svanemølleanlægget
Ca. 50 tilskuere.

B.93 spillede mandag eftermiddag træningskamp mod Lyngby. Gæsterne stillede ganske vist ikke med hele A-kæden, men dog alligevel med så dygtige folk som for eksempel Blume, Lumb, Boysen samt ikke mindst vore gamle venner Valon Ljuti og Daniel Jensen.

Et veloplagt B.93-hold var dog opgaven voksen og bragte sig i front efter ti minutter, da Nico Jørgensen efter et energisk gennembrud over venstre flanke fandt Niclas Rønne midt for mål. Med et fladt skud gjorde Rønne det til 1-0.

Efter pausen øgede Olcay Senoglu efter smukt 1-2-spil til 2-0 på et pragtskud, der drejede sig helt op i målhjørnet. Indskiftede Oliver Drost lukkede ballet med sin scoring til 3-0 fra nært hold. Og det kunne endda være blevet 4-0, men Lyngbys målmand klarede i stor stil Olcays ellers velplacerede straffespark.

3-0 giver måske ikke et helt retvisende billede af kampen, for Lyngby havde overvægt af spil i længere perioder af kampen, men B.93 havde held og dygtighed til at afvise Lyngbys offensive bestræbelser og i stedet slå til i den modsatte ende, når chancen bød sig. Et B.93-hold med Anton Peterlin fra HIK som dagens nye prøvespiller leverede en særdeles opløftende indsats.

Holdet på banen

Frederik Bruhn

Sean Christoffersen (ud 62′)
Martin Heisterberg
Mads Nielsen
Jens Riis

Christian Karsum (ud 62′)
Anton Peterlin
Niclas Rønne (ud 62′)

Danny Mirabel (ud 71′)
Olcay Senoglu
Nico Jørgensen (ud 46′)

På bænken

Oliver Drost (ind 46′)
Morten Levinsen (ind 62′)
Joran Blaue (ind 62′)
Nicolai Olsen (ind 62′)
Bjørn Zabell (ind 71′)

Kampreferat v) Mads Mazanti.