Vælg en side

1. Kvindesenior lagde ud med uafgjort hjemme mod Sundby. Vi har som vanligt fået Rasmus Good til at gennemgå kampen med sin analytisk præcise tilgang.

 

B.93 – Sundby 2-2 (1-1)

0-1 Camilla Andersen (27′)
1-1 Nicoline “Nisse” Lieber Heilstrup (straffe, 44′)
1-2 Josefine Hjortshøj (47′)
2-2 Sarah Jankovska (50′)

Svanemølleanlægget
Ingen tilskuere.

Rasmus Good om kampen

– Kampen starter rodet. Vi får ikke spillet til at flyde, kvaliteten i vores berøringer og pasninger er dårlige, vi tøver for længe, så vi starter heller ikke i det tempo vi gerne ville.

– Pladsen er der, positionerne er der, men kvaliteten på bevægelserne og orienteringerne var med til at gøre det til en mere besværlig start end det behøvede.
Når man rammer en af de dage hvor kvaliteten ikke er der, er det næsten umuligt for os at udtrykke os selv og vise hvem vi er.

– Sundby er dygtige til at gøre tingene simpelt. De er super afklarede i hvad de kan og hvad de ikke kan, hvad de vil og hvad de ikke vil, så der er aldrig nogen overraskelser, når man spiller imod dem.

– Jeg synes kampen bølgede lidt, begge hold lavede mange fejl og vi har nogle børnefejl som gør at Sundby bliver meget farlige i nogle momenter og vi ved at Sundby er meget kyniske, når de får chancen.

– Vi er blevet noget mere voksne i vores udtryk på bolden, men i dag manglede vi noget ro og noget mod. Det formåede vi ikke, så vi vidste godt at vi skulle skabe et resultat på andre måder end det vi helst vil. Jeg ved ikke om jeg vil kalde det en off-day, men det var ikke godt dét vi leverede spillemæssigt.

– Spillerne gjorde det fint set i det lys at vi skulle løse en taktisk opgave og var noget mere kompromisløse, da vi så at der var helt basale ting som ikke fungerede.

– Vi får et mærkeligt mål imod på et frispark som jeg skal se på video igen for at forstå og så laver vi en fejl midt på banen, hvor vi spiller direkte i deres presfælde, på et tidspunkt hvor alt er roligt, vi har kontrol, men træffer bare en rigtig dårlig beslutning, som på dette niveau koster mål.

– Selv scorer vi på et straffespark og på et flot mål af Sarah Jankovska. Sarah fik sin senior debut i B.93 trøjen i dag. Hun har jo spillet ungdomsfodbold i klubben, så hun er en af vores egne, men havde endnu både senior debut og mål til gode, så det er jo mega fedt at hun scorer og er utrolig tæt på to assists også. Hun døjede med lidt rygproblemer, så set i det lys er jeg meget tilfreds med det hun leverede.

– Der var ligeledes officiel debut til Julie Hemmingsen, Signe Mertins og Freja Løvenfald, som alle bidrog rigtig godt.

– Vi slutter kampen med at presse på og være tættere på scoring end Sundby, så vi går naturligvis skuffede fra kampen, fordi vi hverken fik det resultat eller det spillemæssige output vi gerne ville have. Som kampen skrider frem er vi generelt bedre og bedre. Det var billedet i træningskampene mod HB Køge, BSF og FCN også, så det er dejligt at vide at vi er ved at være et sted nu, hvor vi ved at vi typisk kommer til at slutte kampen med størst overskud og som det hold som presser mest på for scoring.

– Skal vi kigge på resultatet så efterlader det os på 5 point og en delt 2. plads, hvor vi er ét mål dårligere end HG, som vi selv møder i næste uge i næstsidste runde, så slutspillet er stadig i vores egne hænder. Vi kan selv afgøre det hele, hvilket er fantastisk.

– Vi har stadig rigtig gode forudsætninger for at rykke op og kan spille uafgjort med rækkens tophold, når vi ikke præsterer. En god præstation og en sejr lørdag, så sidder vi selv med matchbolden i sidste kamp.

På banen

Emilie Schrøder

Kristine Lindgaard
Nicoline “Nisse” Lieber Heilstrup
Louise Tscherning (ud 46′)
Sofie Thrige (ud 83′)

Sarah Jankovska
Julie Madsen
Frederikke Troldborg (ud 65)

Linnéa Borbye
Viktoria Einsbor (ud 66′)
Sissel Bøje Kielnhofer

På bænken

Ida Tommerup
Silje Simonsen (ind 66′)
Freja Løvenfald (ind 46′)
Cathrine Graversen
Laura Malle
Signe Mertins (ind 65′)
Julie Hemmingsen (ind 83′)

Topfoto fra arkiv af Frederikke Troldborg: Christian Midtgaard.
Kampreferat udtalelse v) Rasmus Good.