Vælg en side

Glimrende sejr i træningskamp tirsdag ude mod HB Køge.

Vi har fået en lille reportage fra cheftræner Kim Engstrøm, der her tager os gennem kampen.

HB Køge – B.93 1-2 (0-1)

0-1 Milan Silva Rasmussen (22′)
0-2 Martin Conley (49′)
1-2 Navn Navnesen (77′)

HB Køges stadionbane
Tilskuertallet ikke noteret, webred.

– Efter vores sidste turneringskamp i Brabrand har vi planlagt træning i yderligere tre uger inden spillerne sendes på en velfortjent juleferie fra 9. december.

– I denne periode har vi fokus på at holde spillernes form ved lige, så godt som muligt. I den forbindelse spillede vi i dag en træningskamp imod HB Køge fra NordicBet Ligaen.

– Det blev en rigtig fin træningskamp for vores vedkommende. Dog en smule hektisk i timerne op til kampen da fire spillere måtte melde fra om morgenen med sygdom, så to U19 spillere blev indkaldt i sidste øjeblik til kampen.

Milan Silva Rasmussen scorede det første mål for Østerbro mandskabet i tirsdagens træningskamp mod HB Køge. Foto: Christian Midtgaard.

– Vi havde i dagens træningskamp fokus på noget af det vi ikke har været så dygtige til i sæsonen og tidligere i de seneste sæsoner.

– Nemlig dét at starte vores pres lavere og mere kompakt, men fortsat med fremadrettethed og aggressivitet. Ud fra det vi gerne ville i kampen, så lykkes vi rigtig godt.

– Vi gav stort set ingen chancer væk til HB Køge. Vi var kampen igennem farlige på omstillinger. Vi laver blandt andet et super mål til 0-1 efter et HB Køge hjørne, hvor vi kommer fem spillere afsted inden Milan Silva Rasmussen kunne sætte sidste fod på efter godt forarbejde af Simon Wæver.

– I starten af anden halvleg scorede Martin Conley fra midtercirklen, da han så HB Køge målmanden var langt ude af målet.

– HB Køge reducerede med et kvarter igen af kampen efter indlæg hvor vi blev fanget lidt i ubalance.

– En rigtig fin kamp at slutte efteråret af på, hvor vi fik testet os selv mod en dygtig modstander fra NordicBet Ligaen. En række vi meget gerne vil være en del af i næste sæson. For at vi kan blive det skal vi kunne spille på samme måde som i dag, når vi er på udebane imod de direkte konkurrenter i 2. division.

Holdet på banen

Aris Vaporakis

Simon Wæver
Emil Christensen
Abdullah Iqbal (ud 45′)
Sebastian Kroner

Niels Morberg (ud 45′)
Martin Conley (ud 75′)

Jeppe Erenbjerg
Nicolaj Thomsen
Milan Silva

Tammer Bany (ud 60′)

På bænken

Jonathan Mathys (ind 60′)
Julius Lind (ind 45′)
Gustav Frederiksen (ind 75′)
Denzel Akyirem (ind 45′)

B.93 TV: Goalshow

Se alle tre mål fra kampen.

Kampreferat af Kim Engstrøm.
Topfoto af målscorer Martin Conley og supplerende foto af kampens første målscorer Milan Silva Rasmussen: Christian Midtgaard.
B.93 TV: B.93 og John Conley.
Serviceinformation: Se de aktuelle spillernumre eller print Word-dokument og PDF, webred.