Vælg en side

B.93’s bedste kvindehold kom flot tilbage efter to nederlag i Kvalifikationsligaen. Lørdag på Fyn tog de unge B.93 kvinder en 2-1 sejr med hjem mod stærkt Odense Q.

Vi har på ny fået cheftræner Rasmus Good til at fortælle om kampforløbet.

Se hele kampen på Odense Q’s facebook-side.

Odense Q – B.93 1-2 (0-2)

0-1 Josefine Funch (17′)
0-2 Joy Ogochukwu Omega (22′)
1-2 Isabella Jeppesen (52′)

Marienlystcentret
Cirka 50 tilskuere.

– Vi var spændte på vores kvalitet imod en af favoritterne til oprykning, som har en organisation, hvor erfaring fra Kvindeligaen og Kvalifikationsligaen gennemsyrer det hele.

– Odense Q er et rigtig godt hold. Jeg synes også det er det bedste hold vi har mødt indtil videre. De udfordrede os rigtig meget kampen igennem.

– Første halvleg var vores er min følelse. Der synes jeg vi gjorde mange gode ting, specielt de første 25 minutter. Derefter synes jeg det bølgede meget.

– Det var en stor forløsning at få hul på målkontoen her og specielt at det var Joy og Funch, så presset ikke er så stort på Sissel, som det har været indtil videre. Det er godt at der er flere der byder sig ind.

– Vores pres synes jeg fungerede godt, men vi skal være bedre til at kontrollere tempoet i kampen og fornemme kampens klima.

– Anden halvleg vil jeg sige var deres. Der synes jeg Odense var bedst. Jeg synes vi sjusker med nogle ting, men virkelig flot af pigerne at de fightede kampen hjem, da vi mistede kontrollen over kampen.

– Det er jo disse ting vi skal lære i Kvalifikationsligaen, især imod de hold med Kvindeliga erfaring: Hvordan man kontrollerer kampen og at kunne være kyniske til slut, hvis vi ikke kan spille med kontrol.

– Spillerne skal være glade og stolte af at vi også kan hive en sejr hjem, når vi har det svært, men vi er naturligvis ikke tilfredse med at miste kontrollen i anden halvleg.

– Odense Q er et virkelig godt hold, det skal de have, men vi forventer mere af os selv spillemæssigt end hvad vi leverede i anden halvleg.

Se hele kampen på Odense Q’s facebook-side.

Holdet på banen

Emilie Schrøder

Nicoline Lieber Heilstrup
Sofie Thrige Andersen
Kristine Lindgaard (ud 46′)

Emilie Langhorn (ud 67′)
Josefine Funch
Sarah Jankovska (ud 83′)
Julie Pauludan Madsen

Omega Joy Ogochukwu (ud 83′)
Sissel Bøje Kielnhofer (ud 77′)
Linnéa Borbye

På bænken

Ida Tommerup
Silje Simonsen (ind 46′)
Louise Tscherning (ind 83′)
Frederikke Troldborg (ind 67′)
Viktoria Einsbor (ind 83′)
Cathrine Buccat Graversen (ind 77′)
Lúcia Leila José

Kampreferat v) Rasmus Good.
Topfoto af målscorer Josefine Funch: Christian Midtgaard.