Vælg en side

B1908 – B.93 0-2 (0-2)

0-1 Martin Heisterberg (10′)
0-2 Oliver Drost (27′)

Kunstgræsbanen ved Sundbyvestervej
Ca. 20 tilskuere.

Lørdagens træningskamp mod B1908 blev afviklet i et kraftigt blæsevejr på den nyindviede kunstgræsbane nær B1908s klubhus på Sundbyvestervej. En enkelt episode overskyggede desværre de gode takter, B.93-holdet viste i denne kamp, nemlig Anders Dahl Simonsens knæskade allerede i kampens femte minut. I skrivende stund kender undertegnede ikke skadens omfang, men vi håber alle det bedste for Anders.

I øvrigt var det en kamp, B.93 kontrollerede. Især i første halvleg var B.93 dominerende hjulpet af en kraftig medvind. Målene scoredes af Martin Heisterberg efter en dødboldssituation og Oliver Drost efter fornemt et-to-spil med Olcay Senoglu. Efter pausen kom otterne bedre med i kampen, men B.93-sejren kom aldrig i fare. Med til historien hører dog også, at otterne næppe stillede med deres ideelle startformation, så alt for meget skal man ikke lægge i resultatet.

Prøvespillerne Kristoffer Lynge (tidligere blandt andet Lund og Landskrona), Victor Johannessen, Ilir Mehmeti og Ilir Beciri (alle tre gamle kendinge i B.93-truppen), fik spilletid. Nytilkomne Niclas Rønne spillede anden halvleg.

Holdet på banen

Ronni Raun

Mads Heidelbach (ud 58′)
Marco Holst
Martin Heisterberg (ud 63′)
Victor Johannessen

Nico Jørgensen (ud 69′)
Anders Dahl Simonsen (ud 5′)
Danny Mirabel
Kristoffer Lynge (ud 46′ ind igen 69′)

Oliver Drost
Olcay Senoglu (ud 46′)

På bænken

Ilir Mehmeti (ind 5′ ud 46′ ind igen 63′)
Niclas Rønne (ind 46′)
Thomas Høegh (ind 46′)
Sebastian Czajkowski (ind 46′)
Ilir Beciri (ind 58′)

Kampreferat v) Mads Mazanti.