Vælg en side

Herlev – B.93 0-2 (0-0)

DBU Pokalen, 2. runde

0-1 Nico Jørgensen (79′)
0-2 Jack Castelijns (89′)

Herlev Stadion
103 tilskuere.

B.93 måtte til pokalkampen mod Herlev undvære Oliver Drost og Olcay Senoglu, men ellers var det lykkedes spillerne at få fri til pokalkamp på det ugudelige tidspunkt 16.30 en ganske almindelig tirsdag.

Selvom Herlev har fået nogle gevaldige øretæver på det seneste, var det dem, der lagde bedst ud. Uden at dominere spillet var de farligst foran mål, og B.93 måtte i flere situationer love for Frederik Bruhn i målet og Herlev-angrebets manglende skarphed. I den anden ende af banen skabte B.93 absolut intet i første halvleg.

Efter pausen blev det dog noget bedre. B.93 kom nærmere hjemmeholdets mål, mens der blev længere mellem farlige Herlev-angreb. Miraklet Mirabel forsøgte sig efter et par fine kombinationer med et fladt skud, som målmanden med nød og næppe fik pareret til hjørne.

Dog havde hjemmeholdet stadig de farligste af de få forsøg på mål, de 103 tilskuere var vidne til. Et skud i oplagt position sneg sig forbi fjerneste målstolpe, og Frederik Bruhn måtte eftertackle en Herlev-spiller, der var sluppet i vores venstre forsvarsside. Det lugtede af et rødt kort, men heldigvis nøjedes dommeren med en advarsel.

Tolv minutter før tid kom så endelig den åbne chance til B.93, vi havde ventet så længe på. Faktisk blev det en dobbeltchance: Først slap Castelijns fri i venstre side af feltet og trykkede af fra en spids vinkel. Målmanden parerede, men returen havnede midt i feltet hos Bjørn Zabell, der prikkede bolden videre til Nico Jørgensen. Nico afsluttede resolut og skuddet sneg sig i mål under målmandens ene hånd. 1-0, stor forløsning for B.93.

Derpå satsede Herlev alt på en udligning, og fik faktisk en god mulighed midt for mål fem minutter efter scoringen, men sparket gik heldigvis over mål. Tak Gud for at den livsfarlige Thomas Wagner ikke var med for Herlev i dag.

I stedet kunne B.93 slå kontra i slutminutterne: Hårdtarbejdende Simon Carstensen sled sig fri midt på Herlevs banehalvdel og fik akkurat skubbet bolden til Castelijns, der i vanlig stil knoklede sig mod mål. Hans afslutning strøg op i nettaget, endelig gevinst for Jack, 2-0 til B.93, som hermed var videre til 3. runde. Nogen stor kamp var det bestemt ikke, men forhåbentlig kan sejren bibringe vores hårdt prøvede offensiv den fornødne selvtillid.

Holdet på banen

Frederik Bruhn

Jason Svensson (ud 73′)
Marco Holst
Martin Heisterberg
Markus Leding

Anders Dahl Simonsen

Omar Roshani
Simon Carstensen
Danny Mirabel (ud 67′)
Sebastian Czajkowski (ud 61′)

Jack Castelijns

På bænken

Bjørn Zabell (ind 61′)
Nico Jørgensen (ind 67′)
Morten Levinsen (ind 73′)
Sefa Ünsal
Frederik Bülow
Nicolai Gude
Ronni Raun

Kampreferat v) Mads Mazanti.

B.93 TV fra kampen

Se B.93 TV fra pokalsejren.