Vælg en side

1. Kvindesenior led desværre sit andet nederlag i Kvalifikationsligaen, da ASA Fodbold tog alle tre point. Chokstart, da hjemmeholdet kom foran i kampens første minut.

Rasmus Good er klar med sin udtalelse om lørdagens ærgerlige nederlag i Aarhus.

ASA Fodbold-B.93 2-0 (2-0)

1-0 Stine Bloch (1′)
2-0 Stine Bloch (17′)

Robotize Park
Ingen adgang for tilskuere.

– Vi sætter os selv under pres, ved at give et mål væk efter 35 sekunder, hvor vi giver dem bolden et farligt sted. Deres første touch på bolden og en scoring og kort tid efter laver vi en fejl mere og så bliver det 0-2, så er det dårlige betingelser at give sig selv.

– Egentlig skaber vi mange store chancer, vi brænder to 100% chancer i løbet af første halvleg og har to-tre afslutninger som med lidt held også giver afkast, så vi har reelt set gode chancer for at være foran 5-3, da vi går til halvleg.

– Men når man ikke scorer, så bliver frustrationen gradvist større som kampen går frem og stress niveauet højere. Sarah Jankovska må udgå med en mindre skade i første halvleg, det samme må Silje Simonsen tidligt i anden halvleg, så der var rigtig mange ting som ikke gik vores vej.

– I anden halvleg var der endnu mere spil til ét mål. De har et par omstillinger som bliver farlige, men ellers var det os som trykkede på.

– Vi får en 100% chance som vi brænder igen og et mål underkendt for offside, hvor vi har en spiller offside, som ikke påvirker spillet og hvor det er tydeligt det ikke er hende bolden skal ramme. Et perfekt løb af Joy, fantastisk stikning. Det var på et tidspunkt, hvor vi virkelig havde momentum og trykkede på for at score, så ja, man føler jo at det er en dag hvor intet må gå ens vej.

– Nu har vi ikke scoret i to kampe i streg. Det er første gang i sæsonen vi oplever det. Det er også første gang vi taber to kampe i streg, så det er da noget af et wake up call.

– Der er stadig 24 points at spille om, så alt kan lade sig gøre, men vi har givet os selv dårlige kort på hånden til de næste kampe.

– I næste kamp møder vi Odense Q. Et rigtig godt hold, som aldrig har problemer med at score i deres kampe, så det bliver en rigtig svær kamp. De er for mig at se en af de helt store bejlere til oprykning, sammen med AGF.

– Det er det eneste vi skal have fokus på, den næste kamp, vi skal ikke kigge længere frem. Det handler udelukkende om den næste kamp, at forsøge at gøre det godt og vinde den kamp.

Holdet på banen

Emilie Nicole Schrøder

Silje Simonsen (ud 53′)
Louise Tscherning (ud 65′)
Emilie Langhorn
Linnéa Borbye

Sarah Jankovska (ud 42′)
Frederikke Troldborg
Nicoline Lieber Heilstrup
Sofie Thrige

Sissel Bøje Kielnhofer
Viktoria Einsbor (ud 65′)

På bænken

Josefine Funch (ind 42′)
Kristine Lindgaard (ind 53′)
Iben Mikkelsen
Cathrine Buccat Graversen
Joy Ogochukwu Omega (ind 65′)
Lúcia Leila José (ind 65′)
Florence Nkiruka Alexander

Referat af Rasmus Good.
Topfoto af Sofie Thrige: Christian Midtgaard.