Vælg en side

Storsejr, da B.93 gæstede CBS Sport i Kvindepokalen.

 

CBS Sport – B.93 0-14 (0-4)

0-1 Michella Østergaard (12′)
0-2 Frederikke Troldborg (35′)
0-3 Jazmin Issa Schultz-Petersen (40′)
0-4 Jazmin Issa Schultz-Petersen (42′)
0-5 Michella Østergaard (58′)
0-6 Linnéa Borbye (61′)
0-7 Michella Østergaard (64′)
0-8 Linnéa Borbye (71′)
0-9 Viktoria Einsbor (74′)
0-10 Frederikke Troldborg (76′)
0-11 Michella Østergaard (78′)
0-12 Linnéa Borbye (79′)
0-13 Silje Simonsen (81′)
0-14 Emilie Langhorn (87′)

1. runde i Kvindepokalen.

Frederiksberg Idrætspark
Ca. 20 tilskuere.

Det var lidt af en pokalkamp, da B.93’erne sejrede overbevisende onsdag aften. Rasmus Good analyserer kampforløbet:

– Jeg er altid nervøs når vi spiller imod lavere rangerede hold i pokalturneringen, fordi turneringen har sit eget liv og fordi man ikke rigtig ved hvad man møder, så vi havde jo ingen idé om hvordan de ville bygge op, presse, komme til gennembrud, køre omstillinger eller håndtere standardsituationer. Det er jo en luksus og viden, du normalt har imod hold i 1. division og Kvindeligaen.

– Nogle gange kan man løbe ind i nogle meget gode hold, men som har en helt atypisk måde at spille på eller ikke helt selv ved hvordan de spiller og dermed gør spillet meget komplekst at løse.

– Vi var utrolig disciplinerede og vi løste kampen tæt på perfekt. Vi var meget omstillingsparate, gode i genpresset, kommunikationen var god, vi var utrolig rolige og afklarede på bolden.

– Vi fik trænet vores gennembrudsmønstre rigtig meget, samt offensive hjørnespark. Vi var gode til at stoppe omstillinger hurtigt og var mere tålmodige på bolden, som gjorde at vi kunne diktere kampens rytme meget mere.

– Dét vi har gjort i dag er ikke nemt. Vi var bedre end vores modstander, ja. Men at score 14 mål og ikke have en eneste afslutning imod kræver en masse disciplin og fokus.

– Selvfølgelig skal vi vinde, men folk kan godt forstå hvis tempoet slipper ud af ballonen efter 4-0 scoringen. Det gjorde den ikke her, vi skruede mere op og det er jeg meget stolt over.

– Vi viste modstanderne den nødvendige respekt igennem hele kampen, ved at holde vores niveau højt samtidig med at vi spillede god fodbold. Jeg var glad for hvad jeg så, vi er et godt sted lige nu. Vi lignede et hold på en mission.

– Nu skal vi holde fri torsdag og træne let fredag, fordi lørdag venter næste udfordring på hjemmebane hvor vi tager imod HG/Næstved som er et rigtig godt hold. Den udfordring glæder vi os til og så håber vi at vi kan være lige så disciplinerede og dygtige i den kamp.

Holdet på banen

Ida Tommerup

Silje Simonsen
Nicoline “Nisse” Lieber Heilstrup (ud 46′)
Kristine Lindgaard
Julie Hemmingsen

Frederikke Troldborg
Josephine Nielsen
Signe Mertins (ud 71′)

Michella Østergaard
Jazmin Issa Schultz-Petersen (ud 46′)
Linnéa Borbye

På bænken

Emilie Schrøder
Sofie Thrige
Julie Pauludan Madsen (ind 46′)
Emilie Langhorn (ind 71′)
Viktoria Einsbor (ind 46′)

Se B.93 TV fra kampen

Kampreferat v) Rasmus Good.
Topfoto af Kristine C. Lindgaard med nr. 15 til venstre i billedet, der jubler med Linnéa Borbye og Michella Østergaard smilende i baggrunden: Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk. Flere kampbilleder.