Vælg en side

Odense Q tog desværre alle tre point i lørdagens 1. divisionsopgør. Som i sæsonstarten mod AaB manglende B.93 skarpheden til at konvertere chancer til mål.

Cheftræner Rasmus Good rapporterer fra kampen.

Odense Q – B.93 1-0 (0-0)

1-0 Helga Marie Gunnarsdóttir (52′)

– Det er virkelig hårdt at stå med 0 points efter to kampe man synes man skulle have vundet.

– Igen i dag må vi bare sige at vi havde de chancer der skulle til for at vinde kampen, men vi udnyttede dem ikke. Vi var ikke lige så gode på bolden som vi var imod AaB, men formåede i længere perioder at trykke OdenseQ ned.

– Frikke kommer til nogle virkelig gode indlæg som vi skal omsætte to-tre gange, men lige nu er det bare lidt stolpe ud for os på den konto. Vi har også andre chancer vi skal omsætte, så lige nu gør det ondt på holdet.

– Det var en god kamp. Odense Q har et rigtig godt hold, noget mere erfaring og kontinuitet i holdet end hvad vi har og det kan man se på relationerne en gang imellem i dag.

– Jeg er helt overbevist om at når relationerne sætter sig hos os, så bliver vi virkelig gode og virkelig farlige. Vi kan se tegningerne til det i træning og kamp, hvor det lige nu er lige ved og næsten i de afgørende øjeblikke.

– Denne gruppe bliver virkelig god, men det sker ikke over natten. De udvikler sig hurtigt og har fortjent at stå med 6 points efter to kampe. Det er ihverfald min følelse

– Det kan være at det var fair at Odense vandt og at jeg er for farvet til at se det lige nu, men det er min følelse, her umiddelbart efter kampen.

– Jeg tror det var en kamp tilskuerne nød at se. Der var noget god fodbold og det er der typisk når de to hold mødes. Tillykke til Odense Q. De kommer klart til at være et af de bedste hold i divisionen.

– Nu skal vi gøre klar til Næstved som bliver en af de sværeste modstandere hele sæsonen, så vi glæder os til forhåbentlig at tage tre points der.

Holdet på banen

Vanessa Karungi

Kristine C. Lindgaard
Sara Grønhøj (ud 87′)
Maria Slott (ud 50′)
Julie Hemmingsen

Filippa Høgild (ud 87′)
Josephine Visted Nielsen
Emma Holmskov (ud 50′)

Frederikke Benfeldt Sørensen
Solveig Venset
Lúcia Leila José Moçambique (ud 83′)

På bænken

Signe Munk
Freja Pedersen (ind 50′)
Svava Mørk Andersen (ind 50′)
Signe Mertins (ind 87′)
Jazmin Issa Schultz-Petersen (ind 87′)
Clara Prebensen (ind 83′)
Jeanne Studsgård

Kampreferat af Rasmus Good.
Topfoto fra kampen mod AaB: Christian Midtgaard.