Vælg en side

Hvidovre – B.93 1-1 (0-0)

1-0 Semere Haile (60’)
1-1 Omar Roshani (75’)

Avedøre Stadion, kunstbane
Træningskamp
Tilskuere: 50

Lørdag var det tid til vinterpausens tredje træningskamp, denne gang mod et stærkt Hvidovrehold på Avedøre Boldklubs kunstbane.

På en fin bane med lidt finregn i luften var det spændende at se, om den gode kampform fra de to tidligere træningskampe kunne fortsætte. Lad det være sagt med det samme, at det ikke kunne karakteriseres, som de store chancers kamp.

B.93 stillede op som følger:

Bruhn på målet, Heidelbach som venstre back, Holst og Kaltoft i centerforsvaret, og så lidt overraskende Bjørn Zabell på højre back. Anton Peterlin (C), Kristoffer Hagen, Andreas Heimer udgjorde midtbanen, mens Nicolai Olsen og Omar Roshani tog sig af hhv. højre og venstre kant.

Mohammad Ali som forventet helt på toppen.

Efter en stille start med ufarligt småspil begyndte billedet af et lavtstående, kompakt B.93-hold at tegne sig. Vi har vist os at være uhyre effektive på omstillinger på det seneste, og det var tydeligt at den samme recept blev prøvet af, eksemplificeret ved et glimrende overlap af Zabell/Olsen efter 9 minutter, hvor førstnævnte blev spillet igennem på højre kant, og i løb forsøgte at løfte bolden over en fremadstormende målmand, men keeperen fik blokeret skuddet.

Kort efter var Heimer efter nogle glimrende kombinationer med Omar på venstrekanten fri til skud foran mål, men ivrigheden kostede, og bolden endte langt over Hvidovre-målet.

Hvidovre viste sig som forventet som et hold med god organisation, og rimelig boldomgang, men som set før i kampene havde vores stærke defensiv ingen problemer med at bryde deres opbyggende spil op, og det blev aldrig rigtigt farligt.

Efter god en halv time viste Omar gode takter på venstrekanten, og med sin fysik fik han trampet sig igennem og afsluttet kompetent et par gange, men uden at få bolden i kassen.

I den modsatte ende havde Hvidovre et rigtigt godt gennemspillet angreb, som endte med en hægtning i feltet af en af vores tre omkringstående forsvarsspillere. En mindre mildt stemt dommer kunne godt have peget på pletten der.

Nico Olsen viste kort efter endnu en gang prøver på sine hurtige fødder, da han driblede igennem og forbi fem mand, hvorefter han stak bolden mellem de to midterforsvarere til en flot friløber, som desværre var en meters penge for langt væk for Mohammad. Flot aktion af den unge Olsen, som virkelig lover godt for den kommende sæson.

Efter endnu en Hvidovre-chance, denne gang til vores gamle kending, Mads Rønne, som fik en god hovedstødschance, der dog blev formøblet, fik Omar endnu engang chancen på et skud udefra, men igen uden det tilstrækkelige held.

En spillemæssigt udmærket halvleg blev fløjtet af, dog uden de helt store chancer til holdene.

Anden halvleg blev fløjtet i gang uden nævneværdig pause, og Hvidovre benyttede chancen til at skifte stort set hele holdet. Også B.93 byttede. Ud gik Omar, Anton, Heimer og Mads Heidelbach med hvad der lignede en lægskade, ind kom Drost, Sebastian, Nico J og Simon.

Det var et forandret Hvidovre-hold, der var på banen – mere kontante tacklinger, hårdere presspil og mindre plads til vores kombinationer og småspil. Især var Hvidovres Semere Haile på skiftevis højre og venstre kant en trussel med sine finurlige driblinger og uventede vendinger for den neutrale tilskuere en fornøjelse at se på, og han voldte konstant problemer for backer og centerforsvar. Det var da også ham, der efter knapt en times spil syede sig igennem vores venstre side og køligt udplacerede Bruhn med et fladt spark. Et fint mål af den vævre dribler.

Efter den dukkert fik B.93 bedre fat i spillet, der var tydeligt mere vilje og determination, og Drost vågende op til dåd efter en ellers lidt anonym indsats indtil da. Efter en fin solotur, hvor udfordrede tre mand på kanten af feltet lykkedes det ham med en kompetent afslutning, som målmanden redder men ikke kan holde, og da Mohammad følger op på returen bliver han fældet lidt klodset af en Hvidovre-forsvarer.

Omar vælger at tage det efterfølgende straffe, og sparker den stensikkert til højre for målmanden til det udlignende mål.

Begge hold virkede tilfredse med resultatet, og kampens sidste fase blev lidt hektisk indianerbold med spredte forsøg uden de helt store chancer.

En kamp, der resultatmæssigt er tilfredsstillende, men med koncentrationsmæssige udfald undervejs endte 1-1. Et fair resultat, kampens forløb taget i betragtning.

B.93 TV fra kampen

Se Hvidovre Avis’ highlights fra kampen.

Træningskampreferat v) Valdemar Jensen.