Vælg en side

B.93 – Dalum 0-2 (0-1)

0-1 Benjamin Tempelaars (40′)
0-2 Anis Cengic (59′)

Østerbro Stadion
182 tilskuere.

I forhold til tirsdagens kamp mod Næsby havde B.93 flere ændringer i startopstillingen, blandt andet blev backpositionerne overladt til Nico Jørgensen i højre side og Sean Elliot Christoffersen i venstre. Formationen hed 4-4-2 med Rønne og Senoglu på top. Kaltoft erstattede Peterlin, der kort før kampstart måtte melde fra.

B.93 åbnede kampen med at skabe sig et solidt spilovertag mod et Dalum-hold, der barrikaderede sig med fem mand i forsvarskæden. Trods overtaget fik vi imidlertid ikke spillet os igennem til åbne muligheder, kun et par behjertede forsøg udefra blev det til.

I stedet viste de rødklædte gæster imponerende effektivitet, da chancen bød sig i den anden ende: I kampens fyrretyvende minut overspillede odenseanerne vores venstre side, et fladt indlæg havnede hos en forbløffende fri Dalum-spiller, hvis flade skud blev blokeret af Mads Nielsen foran målstregen, men Benjamin Tempelaar var lynhurtigt over kuglen og prikkede den det sidste stykke over stregen.

Kort efter var Dalum endda tæt på at øge føringen, da et smukt langskud kyssede overliggeren. Men 0-1 stod sig til pausen.

Fra anden halvlegs start blev der givet debut til nytilkomne Frederik Nørgaard Hansen i håb om at sætte fut i angrebsspillet. Lidt mere liv kom der da også spillet fremad banen, men chancer blev det ikke til, da den afgørende aflevering konsekvent manglede den nødvendige kvalitet til at dirke Fort Dalum op.

Og, hvad skete der mon så? Jo, såmænd, Dalum slog til i den anden ende igen. Nico Jørgensen kiksede en tilbagelægning, så Cengic kunne smutte imellem og sikkert udplacere Raun i målet. 0-2.

B.93 forsøgte at kæmpe sig tilbage i kampen, men alt, hvad vi forsøgte os med, om det så var afleveringer i dybden eller nipset kombinationsspil, stødte på grund mod Dalums forsvarsklipper.

Efter 74 minutter kom vores første forsøg indenfor målrammen, et fladt skud fra Senoglu lige på målmanden. Også Mads Nielsen ramte målet på et langskud, men målmanden fik uden de store problemer pareret.

Mere havde vi ikke at skyde med, og så endte det hele med et 0-2-nederlag mod et solidt og effektivt Dalum-hold. Ak ja, Den Hvide Dame er tilbage i sumpen igen.

Niclas Rønne: “Vi spillede en dårlig første halvleg. Anden halvleg var dog lidt bedre, synes jeg, men vi indkasserede 0-2-målet på et psykologisk uheldigt tidspunkt, og så blev det svært.”

Holdet på banen

Ronni Raun

Nico Jørgensen
Mads Nielsen
Martin Heisterberg
Sean Elliot Christoffersen

Andreas Heimer (ud 62′)
Andreas Kaltoft
Kristian Karsum (ud 77′)
Oliver Drost (ud 46′)

Niclas Rønne
Olcay Senoglu

På bænken

Frederik Nørgaard Hansen (ind 46′)
Danny Mirabel (ind 62′)
Simon Carstensen (ind 77′)
Morten Levinsen
Nicolai Olsen
Jens Riis
Frederik Bruhn

Kampreferat v) Mads Mazanti.

Billeder fra kampen

Se Christian Midtgaards skud fra kampen.