Vælg en side

24 år er Laila Tang Nielsen, hun studerer på CPHBusiness, og skal arbejde tæt sammen med vores kommercielle direktør Nicolai Kaas Nordstrøm. Der er lavet aftale med Laila, så hun bliver til efter 125-års fødselsdagen. Claus tog en samtale med hende – uddrag af den følger her:

Sæt scenen selv Laila, og fortæl lidt om hvad du skal i din praktik her i B.93?

– Jeg har gået på CPHBusiness i lidt over et år, og nu er i gang med 3. semester hvor jeg er i praktik i B.93. Som serviceøkonom bliver man uddannet til at kunne arbejde med at udvikle, planlægge, realisere og levere serviceydelser nationalt og internationalt i virksomheder, som beskæftiger sig med mennesker, oplevelser events, turisme, hotel sport eller detail.

– Jeg har valgt event som speciale, som har givet mig praktisk, og ikke mindst en teoretisk viden om hvordan man planlægger, udvikler og implementere innovative, bæredygtige og oplevelsesbasserede arrangementer og events.

Hvordan fandt du på at du skulle være i praktik på B.93?

– Da jeg efter sommerferien startede på 2. semester med event som speciale, vidste jeg allerede at jeg skulle i praktik et sted hvor jeg blandt andet kunne være med til at arrangere forskellige events og prøve det af i praksis.

– Jeg fandt praktikpladsen igennem min studievejleder, som forslog at B.93 kunne være interessant for mit vedkommende netop fordi at en af arbejdsopgaverne ville være at skulle være med til at arrangere B.93’s 125 års jubilæum.

Ja, det bliver en stor dag for B.93, men hvad er dit indtryk af klubben?

– Jeg kendte ikke så meget til B.93 før jeg startede i praktik, men vidste godt at de havde en masse historie og havde været der i 125 år, hvilket jeg synes er ret imponerende.

– Jeg fik en rundvisning den første dag jeg startede, hvor jeg blandt andet fik lidt kort historie fortalt omkring de forskellige billeder der hænger rundt i boldklubben samt klubbens historie. Det var uden tvivl en positiv oplevelse.

Hvad skal du lave i din tid i B.93?

– Mine arbejdsopgaver kommer til at være:

  • Eventkoordinering i forbindelse med 19. maj. 125 års jubilæum. for B.93
  • Opgradering af VIP-lounge oplevelsen til B.93
  • Hjemmekampe på Østerbro Stadion
  • Opgaver i forbindelse med B.93 Erhvervsnetværk
  • Diverse SoMe opgaver
  • Kreative indspark til udvikling af B.93

Hvad er dine ambitioner og fremtidsplaner? 

– Når jeg er færdig med at læse serviceøkonom er planen at læse videre på en professionsbachelor uddannelse i international handel og markedsføring, eller international hospitality management.

– Disse uddannelser vil blandt andet give mulighed for at blive rustet til en spændende karriere inden for reklame- marketing- medie eller shippingbranchen. Endvidere strategisk udvikling af organisationer i servicebranchen.

– Uddannelsen kan bruges mange steder fordi der netop er mange virksomheder der arbejder med service, oplevelse og værtskab og events.

Har du dyrket sport selv?

– Jeg har altid været interesseret i fodbold og håndbold. Jeg startede med at dyrke sport da jeg var ni år, hvor jeg begyndte til både håndbold og fodbold.

– Jeg fandt hurtig ud af at det var noget for mig, og var glad for det sammenhold vi havde på holdet. Jeg stoppede med at spille fodbold da jeg startede på efterskole i 9. klasse.

– Jeg valgte dog at fortsætte med at spille håndbold, da den efterskole jeg valgte havde en håndboldlinje.

Tak for snakken Laila og hjertelig velkommen til B.93.

Til info skal vi informere om at kommerciel direktør Nicolai Kaas Nordstrøm gerne modtager ansøgninger om at komme i praktik i klubben. Skriv til Nicolai på nk@b93.dk, hvis du er interesseret.

Se flere interview
Læs interview for Divisionsholdet, Fodboldafdelingen og hele klubben.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto: Claus Vandborg.