Vælg en side

Jeg er tilfreds med min trup.

 

Vores 2. divisionshold startede træningen i dag, og planen er at der også trænes lørdag formiddag, og så samles der op på det hele mandag.

Web-redaktionen fangede cheftræner Thomas Nørgaard efter dagens træningspas, og han kom i “Vinklen”. Et sted hvor man kan forvente alle slags spørgsmål – og svage sjæle oftest rystes, men den altid veltalende cheftræner lod sig ikke ryste. Han var klar i spyttet med direkte svar.

Hvis du skulle bruge et ord for forårssæsonen – hvilket et ville du vælge, og hvorfor?

– “Anderledes”. Da det jo var noget, vi aldrig har prøvet før. Det var super lærerigt, og selvom det selvfølgelig var irriterende og gav en masse udfordringer, så betød det også at vi kunne give en masse unge folk chancen. Og er du god nok, er du gammel nok – så nemt kan det siges. Det viste vores unge folk.

Giv en kvalitets vurdering af din trup, hvad tør vi tro på?

– Nu ved vi at truppen er god nok. Vi fik set at vores mange folk var dygtige spillere, og nu har mange af dem prøvet at spille på 2. divisionsniveau. Jeg tror vi har fundamentet og grundlaget til at kunne jagte “Top 6”.

Hvad med tilgang til truppen?

– Vi er tilfredse med dem vi har, men vi kan altid bruge kvalitet. Hvis det kommer i den rigtige indpakning og det er nogle, der har det ekstra der skal til, vil vi overveje det. Vi kan kun tage folk ind som er bedre, end dem vi allerede har. Jeg er tilfreds med min trup.

Udover det kaos som prægede foråret, hvordan vil du så vurdere de kampe vi spillede?

– Vi leverede helstøbte præstationer i de kampe, der lå efter pausen. Jeg syntes at spillerne angreb det på den helt rigtige måde. På mange måder var foråret uvurderligt. Vi gav en del unge spillere hår på brystet, men selvfølgelig kommer der udsving med så mange unge spillere. Det kom der, og det vidste vi.

Hvad har overrasket dig mest positivt?

– Niveauet på spillertruppen var højere end det indtryk, jeg havde før start. Jeg synes der skal falde ros til spillerne og dem som har forberedt dem. Akademiet og deres dygtige trænere har gjort et strålende arbejde, i deres træning og deres omgang med klubbens talenter.

Hvad kan du love vores fans omkring efterårs-turneringen?

– At vi fortsætter med at angribe 2. division, og vi vil frem på banen. Vi får et hold – som selvfølgelig har udsving, da de er unge – men med den rigtige indstilling, er jeg sikker på at vores hold kan placere sig omkring “Top 6”. Vi vil arbejde hårdt og seriøst for at få de bedst mulige resultater.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Steen Granager-Simonsen.