Vælg en side

Rækken af interview med spillere og ledere omkring Divisionsholdet er særdeles populært her på siden, og Claus Vandborg, Presse- og kommunikationschef, fortsætter interviewrækken med et af de nyere ansigter på holdet:

Søren spiller primært 10’er, men kan også spille begge kanter. Han har været i B.93 i omkring tre år, og forinden spillede han i FCK. Han fik sin debut i kampen mod Dalum (1-1) 25/5 2017, og er en af dem Sune har vist tillid og rykket på i vores bedste trup.
Velkommen til “Vinklen”:

Du er tiltrådt i divisionstruppen, hvordan var din første følelse omkring dette?

– Min første følelse var rigtig positiv, fordi jeg er en ambitiøs spiller, og det er et fedt set-up omkring klubben og en super talentfuld trup, som jeg nu er en del af. Ud over dette handler det som ung spiller, om at være tålmodig og arbejde hårdt til træning og bare være klar når man får chancen og det har jeg tænkt mig at være.

Det lyder som en klog tilgang til at komme til at spille mere. Hvad mener du er din styrke og svaghed som fodboldspiller?

– Min største styrke som spiller har altid været min teknik, jeg er en spiller der udfolder sig bedst når vi/holdet er i boldbesiddelse og dominerer med bolden og det passer godt med klubbens filosofi. Min største svaghed, eller udviklingsområde som fodboldspiller, er min fysiske styrke, som jeg skal arbejde på, hvis jeg skal blive en afgørende spiller for B.93.

Hvordan ser du forskellen på senior- og ungdomsfodbold?

– Altså selvfølgelig er en væsentlig forskel hele det fysiske aspekt: tempoet, fysikken osv. Men den største forskel, synes jeg, er det her med, at i seniorfodbold er det resultatorienteret, hvorimod på ungdomsniveau, vil man selvfølgelig også gerne vinde, men udviklingen er i mange tilfælde vigtigere end resultaterne og det er selvfølgelig en tilvænning man som ungdomsspiller skal vænne sig til og lære af.

Hvordan virker klubbens set-up i divisionstruppen på dig?

– Det er ret unikt, hvis du spørger mig. Der er en professionel tilgang fra hele teamet omkring B.93 som, sætter alle rammerne til os spillere i form af god træning på banen og selvfølgelig i styrkelokalet med Michael Myhre, men samtidig er der et tæt bånd imellem truppen og de øverste i hierarkiet i B.93, som man som spiller til dagligt ser i klubhuset og på sidelinjen til træninger, og det er ret unikt hvis du spørger mig.

Tak for snakken Søren. Held og lykke med fremtiden i B.93.

– Selv tak og tak for muligheden for at for at blive interviewet.

Skrevet af Claus Vandborg