Vælg en side

Anna Tørsløv var i årevis en stærk og alsidig spiller for B.93’s bedste fodboldkvinder, inden hun flyttede til USA. Nu er hun med i Kvalifikationsligaen for B.93.

 

Igennem syv år blev Anna Tørsløv noteret for 71 seniorkampe på 1. holdet i B.93, blandt andet i den daværende 3F Liga.

Sidste sommer flyttede hun til USA for at studere og spille fodbold på højt plan på University of Texas Rio Grande Valley. Her er hun blevet kåret som årets ‘Female Rookie of the Year’.

Under corona er den 21-årige spiller tilbage i Danmark, hvor hun indtræder som en slags ‘ny’ spiller for B.93’s hold i Kvalifikationsligaen og kan tilføre holdet masser af rutine.

Anna Tørsløv

– Det var super fedt at være tilbage på banerne, længe ventet! Jeg har spillet i B.93 i syv år, så det er jo et velkendt miljø for mig, og jeg kender spillestilen. I USA har vi en længere sommerpause, så det er også en god måde at opretholde min form på.

– Jeg var med til at spille B.93 op i ligaen i 2018, så det vil være fantastisk at få muligheden for at kunne bidrage til det endnu en gang. Jeg forventer selvfølgelig, at vi kommer op til ligaen igen. Jeg synes, der er blevet samlet et godt hold, som giver os en rigtig god chance for oprykning.

– Allerede efter et år i USA føler jeg, at jeg har udviklet mig en del som fodboldspiller både på og uden for banen. På grund af et tæt pakket kampprogram med to kampe de fleste weekender bliver der stillet nogle højere fysiske krav, som jeg har skulle leve op til. Og de mange kampe og øget mængde træning har givet mig en masse erfaring.

Af Tage Majland.
Foto Tage Majland.