Vælg en side

B.93’s ligakvinder begynder kampene i Kvalifikationsligaen lørdag den 6. juni hjemme mod Odense Q. De første ugers træning siden corona-nedlukningen har været intense forberedelserne til turneringens fem kampe i juni.

 

Cheftræner Anders Vang udtaler

– Det er dejligt at være tilbage efter to måneders pause, og lidt mærkeligt, især i den første uge med særlige coronaregler. De sidste to uger, hvor vi har måtte træne holdtræning har været fedt.

– Spillerne er i ok form og kun lidt lavere i testene, end de plejer at være efter en jule- eller sommerpause. Det ser ok ud.

– Nu føler man lidt, at de par måneders preseason er måske ikke skyllet ud i toilettet … men der skal genopfriskes lidt. Vi sluttede inden pausen med en rigtig god træningskamp mod Sundby med masser af spillere, der performede på højt niveau. Det skal vi genopfriske lynhurtigt, så vi er skarpe i spillet.

– Vi kan nok ikke forvente at være perfekte i det, når vi starter turneringen. Men med de fem cup-kampe, er det også noget hjerte og vilje, der vinder dem.

– Der er meget, der skal funke for os i spillet. Det bliver nok lidt længere fra perfekt, end vi havde håbet på. Mit job er jo så stadig at få dem til at vinde nogle fodboldkampe, og det tror jeg på, for vores trup er rigtig fin.

– Vi skal nok kæmpe med om, hvor det er sjovt. Så må vi se, om det bliver os, der rykker op, for det bliver mere tilfældigt med fem kampe, end hvis det var ti.

Af Tage Majland
Foto Tage Majland