Vælg en side

B.93 har meget at være stolt af.

 

I denne udgave af “Vinklen” præsenterer vi vores nyeste medlem af bestyrelsen for B.93 Kontraktfodbold ApS, nemlig Frederik B. Hasling. Han er 41 år og bor i Lyngby med sin kone, to piger på 7 og 10 år og en nyerhvervet hund. Frederik er advokat og partner hos Mazanti.

Vi gav Frederik et par spørgsmål – efter han havde præsenteret sig selv.

Frederik B. Hasling

– Jeg har elsket fodbold så langt tilbage jeg kan huske. Jeg trådte mine fodboldmæssige barnesko i Roskilde KFUM, som i år ligger til at rykke op fra Danmarksserien. Mine talenter på fodboldbanen (eller mangel på samme) gjorde, at jeg ret hurtigt blev rykket ned som keeper, men det er altid forblevet hyggebold.

Bestyrelsesmedlem
Frederik Hasling

– Min store fodboldmæssige kærlighed (udover B.93) er Everton, som jeg har fulgt siden 83/84 sæsonen. Jeg kommer gerne på Goodison et par gange om året og deler mine frustrationer med ligesindede. Min kone synes til gengæld mit forhold til Everton ødelægger en del weekender (sagt med et skævt smil, webred.).

Hvorfor har du valgt at træde ind i bestyrelsen?

– Jeg elsker den historik, stolthed og passion, der er omkring B.93. Vi er en af Danmarks mest vindende klubber og vi har en af Danmarks bedste ungdomsafdelinger. Samtidig gør vi tingene på vores egen måde og er tro mod vores koncepter. Det synes jeg er helt vildt inspirerende og det vil jeg gerne være en del af.

Hvad er dit indtryk af B.93?

– Jeg er blevet meget smittet af Lars’ begejstring for klubben (bestyrelsesformand Lars Lüthjohan Jensen, webred.) og ilden øjnene når han taler om B.93.

– Det samme gælder Christian Winther (stadionspeaker, webred.), som har passet begge mine piger i SFO’en. Det er så fantastisk med så mange dedikerede ildsjæle omkring klubben.

– Klubben har alt det jeg elsker ved en fodboldklub og jeg synes der er et kæmpe potentiale. Det kan godt være vi ikke spiller i 1. division lige nu, men vi har så meget andet at være stolte af, og frem for alt en masse vi kan bygge videre på.

Hvad kan du bidrage med til B.93?

– Mit håb er selvfølgelig at jeg kan medvirke til at udvikle klubben yderligere, både sportsligt, organisatorisk og økonomisk. Jeg vil tro, at det primært er omkring økonomi og sponsorer, at jeg vil kunne bidrage. Jeg ville ønske flere fik øjnene op for hvor fed en klub B.93 er, så vi kunne få flere på stadion, flere sponsorer osv, slutter Frederik B. Hasling.

Bonusinfo

Samtidig med bestyrelsen valgte Frederik ind, valgtes klubbens formand Hans Drachmann også ind. Læs om ham i 93’eren her.

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af Christian Midtgaard.
Portrætfoto: Privatfoto.