Vælg en side

Daniel har gode sociale relationer til alle i B.93.

 

Han er assistent for Steen Granager-Simonsen (som er kommerciel chef) og han hjælper Jann Buchardt (vores netværkschef). Udover det er Daniel med i vores 2. divisionstrup, og her optræder han i “Vinklen“.

Vi ville finde ud af hvem han egentlig er, så vi bad Daniel om at fortælle om sig selv

Daniel Barir

– Mit fulde navn er Daniel Barir Jensen  og jeg er født d. 30. juni 1996. Jeg er pt. skadet, men ellers en del af 1. holdstruppen for herrerseniorholdet, og har været i klubben siden jeg var 16 år.

– Da jeg stod til at blive seniorspiller i B.93 kunne jeg dog mærke, at jeg måske manglede lidt på fysik og erfaring, og jeg valgte derfor i stedet at tage et anderledes spring og fortsatte fodboldkarrieren på college i USA på University of Virginia. Jeg afsluttede mit studie i sommers og står nu tilbage i B.93 med en Bachelor fra McIntire’s School of Commerce på University of Virginia med en koncentration i IT og markedsføring.

Hvad med dine sportslige ambitioner?

– Jeg har stadig en drøm og ambitioner om at blive fuldtidsprofessionel fodboldspiller, og mit primære mål er at være med til at rykke med 1. senior op i 1. division inden for de næste få år. Jeg er i B.93 på grund af glæden ved at spille i trøjen og fordi jeg også tror på måden, at vi bestræber os i at spille fodbold på.

– Jeg nyder at møde op til træning hver dag og bliver tit og ofte inspireret af alle mine holdkammerater, som udviser samme ærgerrighed og lyst til hele tiden at forbedre sig.

Hvordan blev du kommerciel assistent?

– Fodboldspillet på træningsbanen og til kamp er min absolut førsteprioritet, men desværre er der en fysisk begrænsning på hvor mange timer man kan ligge i det, inden ens krop går helt død. Derfor går jeg og render rundt med en overflod af energi mellem træningspassene, hvor jeg normalt har haft et fuldtidsstudie at passe.

– I den anledning har jeg en samarbejdsaftale med Steen, Claus og Jan i den kommercielle del af fodboldklubben, hvor jeg primært vil være med til at styrke forholdene omkring erhvervsnetværket og kommunikationen både eksternt og internt I klubben.

– Jeg glæder mig enormt meget til at prøve kræfterne af og suge erfaring til mig i et miljø, som jeg holder så enormt meget af og som jeg også er direkte involveret i som spiller. Jeg håber på at kunne bidrage med den samme fightervilje og ærgerrighed både på og uden for banen.

Vi bad også klubbens kommercielle direktør om en kommentar

Steen Granager-Simonsen

– Daniel har været en positiv oplevelse på alle måder. Ikke alene som menneske, men fagligt har Daniel været en god oplevelse.

– Hans beskedne facon, krydret med en stor faglighed og en flittighed som på alle måder er med til at sætte et fint aftryk på det kommercielle arbejde.

Bonusinfo om Daniel Barir

Daniel er en letbenet teknisk spiller, der huserer som offensiv midtbane eller angriber. Han er løbestærk og har et godt blik for spillet. Daniel fik sin debut som 21-årig, nærmere betegnet den 5. maj 2018 i hjemmekampen mod Næsby, hvor han startede på bænken – en kamp B.93 vandt 4-1.

Daniels mor er Sharon Barir, og hans far er advokat Lars Lüthjohan Jensen, som er formand – og investor – i selskabet bag betalt fodbold i B.93. Daniel har spillet 11 kampe på B.93’s bedste hold.  Han har spillet i B.1903 som ung dreng. Som U14-spiller blev han optaget på School of Excellence i FCK, som en af de 12 drenge der blev indrullet på Johannesskolen. Som U17-spiller skiftede han til B.93

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto (af Daniel og Steen) af Claus Vandborg.