Vælg en side

B.93 er en klub i fremdrift og kan stolt præsentere endnu en stærk medspiller, nemlig Sparekassen Kronjylland, som udtrykker deres sponsorat i Østerbro-klubben således.

Kunderådgiver Bjarne Albrechtsen fra Sparekassen Kronjylland udtaler

Bjarne Albrechtsen.

“Vi har valgt at blive sponsor i B.93, da vi ser et stærkt match af værdier mellem klubben og Sparekassen. Vi tror begge på fællesskabet, det personlige og relationerne, ligesom vi har en fælles tro på de lokale ildsjæle og på, at vi sammen kan gøre en forskel. Derudover ser vi B.93 som en stor og stærk klub, som er inde i en positiv udvikling.

Sparekassen Kronjylland har stor erfaring som sponsor i både elite- og breddeklubber og er kendt for ikke blot at lægge en pose penge. Vi engagerer os oprigtigt i de klubber, vi samarbejder med. Derfor er jeg overbevist om, at vi sammen kan skabe endnu større værdi for både B.93 og Sparekassen Kronjylland.

Også i vores rådgivning af private og erhvervskunder engagerer vi os ud over det sædvanlige. Vi giver en personlig rådgivning, som er tilpasset den enkelte kundes ønsker og drømme, og som kommer hele vejen rundt.

Hvis du vil prøve, hvad det vil sige at have et pengeinstitut med en personlig rådgiver og et lokalt engagement, er du velkommen til at prøve os af”, siger Bjarne Albrechtsen, kunderådgiver i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Lyngby.

Adm. direktør i B.93, Jonas Klausen udtaler

“Sparekassen Kronjylland er yderst aktive i vores erhvervsnetværk, og derudover har de et ønske om at skabe større samhørighed imellem 1. senior og ungdomsafdelingen.

Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet og vi ser på ønsket om at skabe samspil imellem 1. senior og ungdomsafdelingen som en særdeles vigtig brik i vores klub.

Banen er kridtet op til et frugtbart samarbejde, som matcher Sparekassen Kronjylland og B.93’s stærke visioner.”

Yderligere oplysninger

Jonas Klausen
Kommerciel direktør i B.93 Kontraktfodbold ApS
Mobil: 27 50 86 67
jk@b93.dk