Vælg en side

Nørrebro Bryghus tiltræder som B.93’s officielle leverandør af øl på Østerbro Stadion og bliver medlem af vores B.93 Erhvervsklub. Nørrebro Bryghus som der ligger på Ryesgade på Nørrebro som navnet antyder, har ligesom B.93 Kontraktfodbold fået ny styrmand på skibet.

Bryggerichef på Nørrebro Bryghus Henrik Ravn udtaler

Det har været spændende at skifte fra rollen som Field Sales Director for Carlsberg Danmark samt 25 år i Carlsberg trøjen til Bryggerichef for Nørrebro Bryghus. Det er som at gå fra en supertanker til fisketrawler, hvor vejr og vind kan være afgørende for dagens resultater.

Som Bryggerichef for Nørrebro Bryghus ser jeg det som en af mine vigtigste opgaver at arbejde lokalt i København. Nørrebro Bryghus er et bryggeri, hvor kvalitet, økologi og service er en vigtig del af vores hverdag. Det er vigtigt, at vi er i øjenhøjde med vores kunder, og at vi er med til at give noget af os selv tilbage til København. En spændende udfordring, hvor ressourcer og prioritering er en del af hverdagens arbejde.

København er inde i en spændende udvikling og hver dag ser vi mange små, innovative og spændende virksomheder poppe op – og det er blandt andet dem der er med til at give København sjæl og charme. Vi skal se mulighederne sammen og på den måde være med til at udvikle et spændende København.

På den baggrund ser jeg mange paralleller til det fremtidige samarbejde med B.93. Vi er begge ikke de største spillere i vores branche, men vi er vigtige spillere for vores branche. Vores hverdag skal være sjov, spændende og realistisk,” siger Henrik Vang og fremhæver:

For hver eneste liter øl vi serverer til jer på Østerbro Stadion støtter vi og I lokale projekter i området

For os har det været vigtigt, at vi i vores samarbejde med B.93 kan give noget tilbage til diverse projekter, der hjælper gode formål.

Vi tror på mange bække små og glæder os til et samarbejde med B.93, hvor vi gerne vil være med til at udvikle det lokale netværk til fordel for lokalområdet. Det betyder, at Nørrebro Bryghus for hver liter øl solgt på Østerbro Stadion vil donere to kroner pr. liter til en fælles fond, som skal støtte diverse projekter.

Vi tror på, at ”Nobody is perfect, but a team can be”, slutter Henrik Vang.

Jonas Klausen fra B.93 udtaler

Vi i B.93 glæder os til at servere kolde Nørrebro Bryghus øl til vores fans på Østerbro Stadion i den kommende sæson, og på den måde støtte lokale projekter. Vi ser meget frem til samarbejdet, og håber alle vores fans vil støtte op omkring det – og købe en ekstra øl næste gang de er på stadion“, siger Jonas Klausen.

Yderligere oplysninger

Jonas Klausen
Kommerciel direktør i B.93 Kontraktfodbold ApS
Mobil: 27 50 86 67
jk@b93.dk