Vælg en side

Sidst jeg så Henrik var til vores netværksmøde i B.93, og der, som nu, udstrålede han en venlig og positivt attitude. Henrik åbnede interviewet med disse ord:

– Nørrebro Bryghus er rigtig tilfredse med samarbejdet med B.93, og har været sponsor for klubben siden sommeren 2016. Vi er rigtig glade for at kunne støtte op omkring klubben, som er en af de mest spændende og traditionsrige fodboldklubber i København.

Hvorfor har I denne interesse og glæde i at støtte B.93?

– Nørrebro Bryghus vil gerne støtte op omkring det lokale, og derfor er samarbejdet med B.93 vigtigt for os. Sammen kan vi styrke det lokale budskab og udvikle det lokale netværk.

– I 2018 fylder B.93 125 år og det skal fejres. Vi er allerede i en rigtig god dialog, således vi kan lave nogle sjove aktiviteter sammen som gerne skulle komme lokalområdet til gode.

Jeg har lagt mærke til jeres tilstedeværelse på Østerbro Stadion, kommer vi til at se jer der i 2018?

– Ja, da – selvfølgelig. Vi glæder vi os til at servere kolde Nørrebro Bryghus øl fra fad til tilskuerne på Østerbro Stadion i den kommende sæson. En sæson vi – som jeg regner med klubben også gør – ser frem til.

Fortæl mig lidt om historien bag Bryghuset?

– Nørrebro Bryghus blev etableret i september 2003 i Ryesgade i København, som bryggeri med tilknyttet restaurant og bar.

– Den daværende brygmester Anders Kissmeyer mente, at det var på tide at arbejde for at hæve og markant udvide dansk ølkultur med fokus på innovation og kvalitet. Nørrebro Bryghus var et af de første mikro-bryggerier i Danmark.

Fremstiller I stadig øl på Nørrebro?

– I dag fremstilles der stadig øl fra det lille bryggeri i Ryesgade, og fra det lidt større bryggeri i Hedehusene.

I har planer om et specielt tiltag i 2018, som omhandler B.93 og en øl.

– Ja, det er korrekt. Vi stiller en øl til rådighed for B.93, som jo fylder 125 år, og B.93 laver en konkurrence, det tegner spændende. Det er en god ide som vi selvfølgelig støtter.

Tak for en god snak Henrik, vi ses til næste netværksmøde, og selvfølgelig på stadion.

Yderligere oplysninger

Læs om jubilæumskonkurrencen, hvor du kan designe etiketten til B.93’s jubilæumsøl.
Læs mere om Nørrebro Bryghus her
.

Skrevet af Claus Vandborg.