Vælg en side

Kære B.93’er,

Tak fordi du viser interesse for vores opslag her på siden.

Jeg hedder Michael Egholm Olsen, og jeg er filialdirektør i Danske Banks Afdeling på Østerbro.

Som du sikkert ved, er vi hovedsponsor for jeres klub, og det glæder vi os over at være.

Vi har en lang tradition for at støtte dansk idræt, og det er selvfølgelig spændende for os, at være trådt ind i et partnerskab med så stor og traditionsrig en klub som jeres.

Tillad mig kort at introducere vores afdeling. På Østerbrogade 68 er 23 kompetente rådgivere klar til at imødekomme dine og dine nærmestes fremtidige ønsker og behov. Vi har, sammen med vores øvrige kolleger i Danske Bank, sat os det mål, at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner.

Alle er velkomne hos os, og uanset om du p.t. bruger vores bank eller ej, så skal du forvente, at vi møder dig med et smil og med personlig og professionel betjening.

Vi er klar til at møde dig på vores adresse, via vores telefoner, og hvis det passer dig bedst at møde os digitalt, så er du altid velkommen til at aftale et såkaldt Netmøde. Her taler vi sammen via din telefon og din Netbank. Uanset hvad der passer dig bedst, kan du ringe eller skrive til mig for at booke et møde.

Har du brug for at hæve kontanter, gør jeg dig opmærksom på, at du kan benytte vores 6 pengeautomater her på Østerbro.

Må jeg ikke også lige benytte lejligheden til at rette din opmærksomhed mod Østerbros Kulturpris, som vi også sponsorerer. Kender du en forening eller et lokalt initiativ her på Østerbro, som i 2018 fortjener at blive honoreret, så hold øje med Østerbro Avis til efteråret, eller skriv til mig på miols@danskebank.dk.

Velkommen i Danske Bank!

Kontakt mig for et uforpligtende bankmøde

Venlig hilsen

Michael Egholm Olsen
Filialdirektør
Telefon: 45 12 34 80
miols@danskebank.dk