Vælg en side

Best In Life er ny sponsor i B.93

B.93 er meget glade for at kunne meddele, at der er indgået en sponsoraftale med Best In Life, der fremadrettet skal assistere B.93 med planlægning og strukturering af de mange sports- og turneringsrejser, som B.93s mange hold prioriterer at deltage i hvert år.

Noget som vi i klubben i høj grad ønsker at støtte op om og fokusere mere på fremadrettet.

Best In Life er et rejsebureau ejet af Henrik Elmholdt og Mads Elmholdt. Best in Life har mere end 40 års erfaring inden for arrangering og planlægning af sportsrejser samt luksusrejser til rejselystne gæster, som ønsker de bedste sportsoplevelser livet tilbyder.

Best In Life vil først og fremmest påtage sig de tidskrævende, administrative opgaver, der følger med planlægningen af en turneringsrejse eller træningslejr i eller uden for Danmark, og Henrik vil med sin mangeårige erfaring i branchen og sine gode kontakter rundt om i verden kunne forhandle favorable priser på vegne af klubben.

Målet med samarbejdet at lette noget af det administrative pres på trænernes og forældrenes skuldre og med Best In Lifes betydelig erfaring dermed også sikre, at holdene kommer af sted til de bedste priser, de bedste turneringer og får de bedste oplevelser hvor end træningslejreren eller turneringen finder sted.

Best In Life udtaler

”Efter mange år i sportsverdenen er det en fornøjelse at være med i B.93, som sponsor. Jeg har været med til det meste inden for fodboldverdenen de seneste årtier og det er en glæde endeligt at være en del af et projekt med sunde og realistiske holdninger til opbygningen af en klub i dansk fodbold. 

Jeg har en rigtig god fornemmelse omkring dette ekstremt spændende projekt og er imponeret over hvor professionelt trænerne samt ledelsen griber dette an. Ligesom jeg på banen ser positiv fodbold som jeg holder meget af. Derfor er det en stor fornøjelse for mig at kunne bidrage med min erfaring indenfor fodboldverdenen og naturligvis med nogle gode rejser til holdene, sponsorerne og alle andre i og omkring B.93.

Selv om vi er et stykke vej til at spille Champions League, så er jeg ikke et sekund i tvivl om at personerne i og omkring B.93 kan bringe klubben frem til noget de andre taler om …”, siger Henrik Elmholdt – Forza B.93”

B.93 Kontraktfodbold ApS udtaler

”Vi har længe været i dialog med Best In Life, som med deres store mængde af erfaring inden for sportsrejser gør dem yderst attraktive for os i vores erhvervsnetværk, men især også for vores medlemmer. Best In Life vil bruge deres føromtalte erfaring til at hjælpe vores medlemmer til at organisere og koordinere rejser til og fra diverse turneringer. Vi håber vores medlemmer vil tage godt rigtig godt imod dem”, udtaler adm. direktør i B.93, Jonas Klausen.

Vi ser meget frem til samarbejdet.

Yderligere oplysninger

Jonas Klausen
Adm. direktør i B.93 Kontraktfodbold ApS
Mobil: 27 50 86 67
jk@b93.dk