Vælg en side

Vi giver ordet til sportschef Frank Nielsen, webred.:

Så starter en ny sæson i 2. division og B.93 er havnet i pulje 1, som på papiret og spillemæssigt, efter min mening klart bliver den bedste række. Der vil blive en masse lokalopgør, og vores længste rejse vil være til Fredensborg, som er en af de nye aktører i 2. division. De fire øverste vil gå videre til kvalifikationspuljen i foråret 2017, og vi skal alle forvente en hård og meget svær kamp for at komme med i toppen.

Vores cheftræner har netop udtalt til bold.dk, at vores mål er at bygge videre på vores fundament og den resultatmæssige succes vi havde i foråret, og så må vi se hvor langt det rækker.

Jeg er (ikke overraskende) fuldstændig enig med vores cheftræner: Vi vil gå efter at vinde alle kampe, men holdet og klubben skal ikke kun vurderes på vores pointmæssige resultat.

Som nævnt bliver det en meget svær og hård række, hvor mange faktorer vil være afgørende for om man kvalificerer sig til slutspillet. Vi går ydmygt ind til dette efterår, i visheden om at vi ved hvad vores styrker og svagheder er, men lad der ikke være nogen tvivl: Vi går efter at vinde alle kampe.

B.93 har i al den tid jeg har været med omkring divisionsholdet haft det rygte at de har altid været garant for gode individuelle spillere og gode talentudviklingspillere på holdet, men at det aldrig har holdt i mål, når sæsonen var slut. Når holdet spiller optimalt er vi klart et af de bedste hold i landets 2. divisioner, men vi har manglet held, kynisme og dygtighed til at præstere en hel sæson igennem.

Det prøver vi at arbejde med og blive bedre til at præstere mere stabilt, uden vi samtidig giver køb på at spille teknisk, fremadrettet og god fodbold.

Vi spiller mod mange hold i vores række, som ikke skal tage hensyn til egen udvikling af talentspillere, og derfor kun behøver at forstærke sig med udefrakommende rutinerede gode spillere. Det gør det lidt sværere for hold med vores ambitioner om egenudvikling, men det kommer vi ikke til at gå på kompromis med. Det er en del af vores DNA, og det holder vi fast i.

Truppen for efteråret er på plads. Se den her.

Der er en del afgange og tilgange, som altid er en del af processen med at sammensætte en trup i en sommerpause.

Vi har taget afsked med følgende: Oliver Drost (Vejle), Andreas Kaltoft (U19-holdet i Brøndby IF), Nico Jørgensen (Brønshøj), Mads Heidelbach (HIK), Marco Holst (Jægersborg), Kato Siivali Madsen (2. holdet) og Michael Jonssen (vides ikke). Der er vidt forskellige grunde til de ikke længere er i B.93, men klubben takker dem alle for deres bidrag og ønsker dem held og lykke hver især.

Vi har fået fire nye spillere til truppen. Det er Tarik Mourhrib, som er kantspiller fra AB Tårnby og har spillet i B.93 som ungdomsspiller, backen og midterforsvareren Nicklas Granzow fra HIK, den centrale mitbanespiller Kristian Holm fra Holbæk og Kristoffer Bødker fra Skovbakken (der nu hedder VSK Århus). Derudover har vi rykket tre talentfulde U-19 spillere op i 1. holdstruppen: Mikkel Mouritz Jensen, Jack Tudborg Wander og Mads Walter.

Desværre er vi blevet ramt af nogle alvorlige skader blandt nogle af vores spillere:

Jonas Berg har lige fået opereret sit knæ og fået lagt et nyt korsbånd ind, hvilket betyder cirka otte måneders pause.

Mads Nielsen har fået opereret sin skulder, og en længere genoptræning forventes.

Simon Carstensen har en achillessene som driller og som kan tage noget tid.

Frederik Bruhn kom galt afsted i vores sidste træningskamp, hvor hans underbens knogle gik af led. Nu afventer han og vi lægernes dom over hvilke indre skader som er sket på kors- og ledbånd, men vi skal dog nok forvente en længere pause.

Nok om det. Vi er trods alt meget fortrøstningsfulde for den nye sæson. Vi har hentet stabile og rutinerede spillere ind, som skal give os kontinuitet og sørge for at vores unge spillere har nogle at læne sig op af.

Vores sværeste modstander er ikke nogle af de andre hold, det er dybest set os selv. Jeg håber efteråret vil vise, at vi er kommet videre, og at vi fortsat er på vej mod bedre og gyldne tider.

Jeg ønsker alle i klubben, fans og tilskuere et rigtigt godt efterår.

Kom og støt os, vi har brug for jer.

Yderligere oplysninger

Frank Nielsen
Sportschef
Mobil: 60 64 47 50
frank@b93.dk