Vælg en side

Sportschef Frank Nielsens anden klumme her på b93prof.dk følger herunder:

“Så har Divisionsholdet spillet seks kampe og vi har kun fået skrabet seks point sammen. Det er langt fra tilfredsstillende. Ingen er mere kede af det end alle os omkring holdet, og ikke mindst spillerne selv.

Hvad er gået galt og hvordan får vi rettet op på de dårlige resultater? Vi har ikke meget tid hvis vi skal nå at komme blandt de fire første, det er ikke umuligt, men kræver der bliver rettet op på det nu.

Jeg vil ikke bruge så meget tid på at skrive om de andre hold i vores række, for jeg tror det er vigtigt at holde fokus på os selv, og hvordan vi får rettet skuden. Vi har en stor trup (29 spillere), som på hver deres måde har højt kvalitet, og som dækker både rutine, erfaring, talent, 93’ere og unge.

Vi er som udgangspunkt tilfredse med sammensætningen, selvom vi allerede nu må erkende, at resultaterne og det spillemæssige ikke har fulgt med. Det tager både den sportslige ledelse og trænergruppen ansvaret for. Det er vores opgave at få den brede trup til at fungere sammen, og det skal udmønte sig i sejre og point. Selvom der bliver trænet godt, humøret og holdånden er intakt og god, og vi leverer masse af gode spillere til vores to hold, så er det bare ikke godt nok.

Holdet har vist sit potentiale både i træningskampene, og i kampen mod Marienlyst, men resten af vores kampe har ikke været tilfredsstillende hverken resultatmæssigt eller spillemæssigt.

Vi vil så meget i vores klub og på Divisionsholdet. Vi vil både spille flot fodbold, teknisk og boldbesiddende, samtidig med vi gerne skulle have point. Og det går desværre ikke op i en højere enhed i øjeblikket. Og tiden er desværre en faktor. Vi har ikke tid til processen, det er nu toget kører, hvis vi skal med i den bedste række til foråret.

Der bliver vurderet og evalueret af alle, og vi håber allerede til næste kamp mod Svendborg at have rettet op på det. Det er ikke store ting, som skal ske, vi har det som skal til, men vi må justere og skrue på de rigtige knapper, så vi får point på kontoen allerede næste weekend. Vi har ikke noget valg. Vi skal med op og blandt de fire første. Alt andet vil være skuffende, og vi vil ikke have nået vores målsætning.”

Yderligere oplysninger

Frank Nielsen
Sportschef
Mobil: 60 64 47 50
frank@b93.dk