Vælg en side

Danny Jung blogger om de seneste kampe

– Siden sidste blog har vi spillet seks turneringskampe, samt en pokalkamp.

– Pokalkampen var mod 1. divisions absolutte tophold HB Køge, i stærkeste opstilling og med den inkarnerede 93’er Morten Karlsen i spidsen. Vi tabte 1-3, og kampen viste, at der er et stykke vej til toppen af 1 division. Vi fik dog i 2. halvleg vist gode takter og kunne have frembragt lidt pokalspænding, med en stor chance til Dyre i slutningen.

– I turneringen leverede vi i midtuge-kampen mod Vanløse vores absolut mest fornærmende indsats i min tid som træner for klubben. Et er at spillet til tider ikke hænger sammen, men vi må aldrig miste viljen til at fighte og gøre vores bedste. Vi tabte fortjent 0-2.

– Siden da, er det blevet til tre sejre og en uafgjort i fem kampe, og indsatsen i de kampe har været absolut godkendt på langt de fleste parametre. Det har været alt fra en god præstation mod AB (vi tabte 1-4!!), kontrollerede kampe mod Avarta og Frem (2 x 1-0), en kamp mod topholdet Slagelse, hvor en udvisning betød, at de scorede det udlignende mål og til en kamp mod Hillerød, hvor vi ikke havde bolden så meget (vinder 3-0!).

– Vi kan godt mærke, at modstanderne er bedre spillende end sidste sæson, og det bevirker at vi til tider har taget et lidt lavere udgangspunkt i vores pres. Vi skal kunne variere preshøjden uden at miste vores aggressivitet. Dette har set fornuftigt ud i de fleste kampe, og vi arbejder nu hårdt på at få styrket vores spil med bolden. Det har især noget at gøre med relationer og individuelle færdigheder under pres.

– Rækken er meget jævnbyrdig, og flere hold byder sig til i forhold til top 6, som ryger i oprykningsspillet. Når vi først får sammensat nogle flere gode offensive momenter (samtidig med stadig at være afklarede defensivt), så tror jeg på at vi kan præstere endnu bedre og få endnu flere points.

– Der er selvfølgelig lang vej endnu til sæsonen ender, men dermed er der også gode muligheder for at få trænet godt.

Se arkivet med Cheftrænerens hjørne bloggen.

Topfoto: Mark Bernquist.