Vælg en side

Cheftræneren og sportschefen vil fremover levere nyheder, træningskommentarer og andre lignende emner som de gerne vil dele med den store skare af fans, som følger klubbens bedste herrehold i fodbold.

 

Danny Jung lægger ud

– Dejligt at komme i gang, selvom spillet ikke var prangende (dette især i 2. halvleg) skal man huske, at en sejr altid fører noget godt med sig. De hårde og lange vintermåneder er nu endelig ved at slippe sit tag i vores trup, og vi nyder at være i gang med at spille om points og se hvor langt vi er med truppen.

– Bedømt på den første kamp mod Lyseng ser det fornuftigt ud med formen. Jeg synes ikke at vi blev kørt trætte, men vi skal kunne stå bedre imod de lange bolde, samt de mange indlæg i feltet. Det handler meget om parathed, mod og at ville forsvare sit mål betingelsesløst. Samtidig bliver det endnu bedre, når vi formår at holde lidt bedre i bolden, så det er os der bestemmer tempoet i kampen.

– Næste kamp mod Næsby bliver en helt anden kamp. Den spilles på deres lille og ikke så opdaterede kunstbane, og det har selvfølgelig betydning for vores indgang til kampen. Vi skal ikke forvente så meget plads at spille på, så vi må slås for at vinde terræn på banen og så forhåbentligt kunne sætte noget godt sammen på den sidste tredjedel. Jeg tror meget på det.

– Som det ser ud lige nu, er truppen relativ skadesfri. Aske træner næsten fuldt med, Adam er snart klar efter sit slag i Hvidovre-kampen, men Daniel har et stykke vej endnu med sin skulder.


Venlig hilsen
Cheftræner Danny Jung

Fotos af Mark Bernquist.

Følg Dannys skriverier her og sportschef Frank Nielsens klumme her, webred.