Vælg en side

Fødselsdag vel overstået
– 19. maj 2018 fyldte vores klub som bekendt 125 år. Mange skibe var sat i søen, så fejringen kunne blive så gennemført som mulig. Reception i klubben, feststemt Østerbro Stadion og velkomponeret aftenfest på terrassen, gjorde rammerne helt fantastiske.

– Dét, der glædede mig allermest, var selvfølgelig den gode 3-1 sejr mod Dalum, som forlængede en god resultatmæssig stime på 13 point i de seneste fem kampe.

– Den kontinuitet vi har savnet i de første mange kampe, har indfundet sig i de seneste kampe. Vi er startet med de samme syv defensive spillere i de seneste fem kampe.

– Vi havde en del skader på de offensive positioner forleden, da Nico O var blevet opereret i hovedet efter sit sammenstød med Greve-keeperen, Sebastian med en lille fibersprængning og Leonel med efterveer fra en operation. Ydermere måtte Omar lade sig udskifte med en skade i lysken efter 40 minutter. Heldigvis har vi en bred trup, hvor hele 24 spillere indtil nu har fået spilletid (det må være rekord?), og det bevirker at udskiftninger ikke påvirker det samlede billede i nævneværdig grad.

– Selvfølgelig er der forskel på, hvad hver enkelt kan og skal bidrage med, men fodbold er som bekendt først og fremmest et relationelt spil, og disse udskiftninger kan således frembringe andre spændende konstellationer og udtryk.

– Jeg var fint tilfreds med vores boldomgang i det etablerede spil i store dele af kampen. Vi skal stadig arbejde videre med at holde modstandere fra store chancer, når vi forsvarer lavt og kunne variere måden vi kommer til chancer.

– I weekenden scorede vi efter etableret spil, en omstilling og en standard (og indkasserede et selvmål …).

– Vi mangler stadig point, for at vi med sikkerhed forbliver i divisionen efter sommer, og vi skal stadig kun fokusere på egen præstation.

– Næste opgave hedder Lyseng på udebane på lørdag kl. 14. De ligger sidst og er allerede rykket ned, så hvis vi kan sætte os på kampen med fysik og determination med bolden, forventer jeg at vi kan levere en god præstation.

Venlig hilsen
Cheftræner Danny Jung

Fotos af Mark Bernquist.

Følg Dannys skriverier her.