Vælg en side

Nordic Transport Group (NTG) var allerede en vigtig sponsor og samarbejdspartner for B.93.

 

Klubben har den glæde at meddele at nu er de to partnere blevet enige om en ny og bredere aftale – i første omgang til 31.12.2018.

Ole Ringheim.

Bestyrelsesmedlem Ole Ringheim udtaler

– Vi er både glade og stolte over NTG har valgt at forlænge, og samtidig udvide deres nuværende aftale til et guldsponsorat, siger Ole Ringheim.

B.93 vil fortsat arbejde hårdt for at skabe samarbejde og værdier for både vore medlemmer, og selvfølgelig NTG.

B.93 arbejder videre med sin kommercielle opbygning og arbejde. Klubben har blandt andet introduceret et nyt erhvervsnetværk, som forventes at mødes 14-16 gange i 2018, under ledelse af kommerciel direktør Nicolai Kaas Nordstrøm.

Jørgen Hansen.

Direktør for NTG Jørgen Hansen udtaler

– Vi har været glade for at være en del af de tidligere sponsorstøtter til det nye set-up, som B.93 har startet på siden efteråret 2015.

– I takt med at NTG fortsætter med at vokse – samt udvide vores forretninger – finder vi det naturligt at støtte op omkring sportslige programmer, hvor vi samtidig ser et fælles værdisæt. Ligesom vi sætter fokus på den fortsatte udvikling af vores medarbejdere, er B.93 spillernes klub, hvor ledelsen fokuserer på at sætte spillerne først, og udvikle dem som hele mennesker, lyder det fra Jørgen Hansen

B.93 ser frem til at godt samarbejde med NTG, og takker Jørgen Hansen – som er tidligere B.93-spiller – for støtten.

Se alle B.93’s sponsorer.
Bliv en del af B.93 Netværket og B.93 Erhvervsklub.

Skrevet af Claus Vandborg.