Vælg en side

Klubben ønsker rette en særlig tak til 1. holdets sponsorer og byde nye velkommen.

Først og fremmest vil vi i B.93 gerne takke for denne sæsons erhvervsklubmedlemmer, samarbejdspartnere samt tøj og materiale sponsorer:

B.93 Erhvervsklub

Samarbejdspartnere

Tøj og materiale sponsorer

Jeres støtte har været helt uundværlig. Vi ser frem til udvide og forbedre vores samarbejde i den kommende sæson.

Sæsonen blev som bekendt afsluttet med manér med en nervepirrende og forrygende sæsonfinale, der betød, at 1. holdet sluttede på 1. pladsen. Sportsligt har holdet rykket sig flere længder, og vi ser frem til en ny sæson med masser af motivation og god energi.

Klubbens mål er altid at levere på det sportslige, men også forretningsmæssige plan. I den forbindelse er det os en glæde at byde de seneste medlemmer af B.93 Erhvervsklub velkommen. Vi glæder os til at samarbejdet med jer

Nye B.93 Erhvervsklub medlemmer i B.93

Fra starten af den nye sæson vil Nørrebro Bryghus være den officielle leverandør af øl på Østerbro Stadion. Vi glæder os til at se jer på lægterne i den kommende efterårssæson, hvor vi skal kæmpe om oprykning til 1. division.

Mangler din virksomhed eller forretning inspiration og netværksmuligheder, er du meget velkommen til at kontakte Jonas Klausen og høre nærmere om dine muligheder for at blive en del af B.93’s professionelle erhvervsnetværk.

Yderligere oplysninger

Jonas Klausen
Kommerciel direktør i B.93 Kontraktfodbold ApS
Mobil: 27 50 86 67
jk@b93.dk